Mp3

Horoscopul zilei de luni, 21 mai 2018

BERBEC
Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie ca ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău. Ascultă ce-ţi transmite intuiţia, pentru că ea te trimite în direcţia cea mai potrivită. Nu te mai judeca singur atât de aspru, lasă auto-critica deoparte, nu-ţi mai pune în lumină doar defectele şi limitele, ci ai mai multă încredere în ceea ce eşti. Ca să poţi ţinti sus, trebuie mai întâi să fii mai blând cu tine însuţi, fără a-ţi mai pune singur beţe-n roate la tot pasul. Poţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR
GEMENI
Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimbă, te fac mai bun, te transformă într-un ambiţios dornic de afirmare. Azi poate apărea şansa ta de a te remarca, de a ieşi în faţă, dar ai grijă cum te foloseşti de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transforma şi într-o persoană de care tu însuţi nu vei fi mândru, ca atare luptă cu infatuarea, aroganţa, complexul de superioritate. Da, eşti bun, dar nu trebuie să exagerezi cu lauda de sine sau cu impresia prea bună despre tine însuţi. Lasă-i pe alţii să te remarce!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Înainte de a spune dacă un drum este bun sau rău, încearcă să te calmezi şi să faci pace cu tine însuţi. Dacă eşti tulburat, nervos, decepţionat, e clar că vei privi totul într-o notă pesimistă, or liniştea interioară recăpătată te va ajuta să priveşti lucrurile corect, exact aşa cum sunt ele. Deschide bine ochii şi priveşte situaţia cu realism, pentru că a te împovăra cu gânduri negre, frici şi stări negative nu te ajută să restabileşti armonia în problema de faţă. Respiră adânc şi calmează-te înainte de orice!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC
LEU
Ai mai multe drumuri de făcut sau mai multe invitaţii de onorat, dar dintre ele totuşi nu poţi accepta decât o singură variantă, cea pe care o consideri cea mai importantă pentru sufletul tău. Ai fi fericit dacă ai atinge mai multe destinaţii în acelaşi timp, dar azi vei reuşi să tragi o linie destul de fermă şi, dintre atâtea căi de mers, să te concentrezi asupra uneia singure, care îţi va face plăcere. Vei alege şi pentru familie, deopotrivă, pentru că ei te vor urma întru totul în alegerea făcută, ca atare spune tuturor ce ai decis!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Conştiinţa îţi atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputaţia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculţi şi să te opreşti înainte de a merge mai departe. Dacă e o chestiune de etică, de deontologie, de morală, e posibil să primeşti suficiente argumente subtile de pe margine care să te avertizeze asupra sensului incorect în care mergi, ca atare apucă-te mai întâi să faci unele verificări. Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea va veni şi acţiunea!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ

BALANŢĂ
Duci în tine de ceva vreme o obsesie, o frică ciudată, pe care nici tu nu ţi-o poţi explica, dar azi ai ocazia de a scăpa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventură, spre schimbare, pentru că de ele e legată şi forţa ta de a trece peste acest hop. Dacă te-ai gândi mai bine, ţi-ai da seama că nici măcar nu sunt propriile tale temeri cele care te ţin captiv acum, ci te-ai lăsat influenţat de zvonuri negative, de poveşti nefaste, de eşecurile altora, şi, privind la felul cum tratează unii marile probleme, începi să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă. Nici vorbă: tu nu eşti aşa, deci rupe-te de turmă, fii tu însuţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ
SCORPION
Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Uneori e bine să păstrezi o oarecare urmă de discreţie asupra surselor tale de venit, pentru a nu stârni invidii inutile. Eşti tentat să te lauzi cu o reuşită financiară sau cu o investiţie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelaşi nivel. Nu vorbi despre bani astăzi, chiar dacă ai avea suficiente motive de satisfacţie, deoarece ai în preajmă câteva persoane care sunt într-o mare prăpastie financiară şi ar putea începe să te judece sau să gândească vrute şi nevrute despre felul în care ţi-ai câştigat banii.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Din dorinţa ta de a locui în casa perfectă, azi eşti gata să întorci totul pe dos pentru o curăţenie generală. Se ştie cât de mult iubeşti tu ordinea şi igiena, dar parcă exagerezi deja. Unii ar spune că ceea ce faci tu e o renovare totală, pentru că faci ordine chiar şi prin cele mai ascunse unghere. Nu contează cât de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ţi se va citi pe chip că ai casa imaculată, exact aşa cum îţi place ţie. Totuşi, dacă tu eşti un atât de mare iubitor de ordine, nu pretinde şi de la ceilalţi membri ai familiei aceeaşi obsesie, pentru că ei pot fi mai neglijenţi, mai comozi, şi nu vei reuşi să-i atragi în curăţenia ta generală. Îi cicăleşti, dar tot degeaba!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN
VĂRSĂTOR
Unde te simţi cel mai bine dacă nu la tine acasă? Este mediul în care îţi încarci imediat bateriile după o zi obositoare, locul în care dragostea celor din familie te umple de bucurie, spaţiul personal în care eşti puternic şi poţi orice ţi-ai pune în cap, ca atare concentrează-ţi toată atenţia asupra propriului domiciliu pentru a-l transforma în spaţiul perfect. Pornind de la aerul pe care îl respiri, de la lumina care umple decorul şi modul în care ţi-ai amenajat spaţiul interior, toate contează pentru a te simţi din ce în ce mai bine, ca atare ocupă-te de aceste detalii. Un prim pas ar fi să faci… curăţenie!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve cu privire că ar fi destinaţia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui că ai fi avut altceva mai bun de făcut decât să umbli cine ştie pe unde cu diverse probleme, dar după ce vor începe să apară roadele bune, îţi vei schimba părerea şi vei fi mult mai deschis spre deplasări, oriunde te-ar duce paşii. Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, ca atare trebuie să accepţi contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, deşi obosit după atâtea drumuri, vei fi mulţumit de cât de multe ai rezolvat şi ai aflat. (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *