Mp3

Horoscopul zilei de joi, 18 iulie 2019

BERBEC
Te afli într-un anturaj preponderent feminin, dar în care nu te simţi prea în largul tău, de parcă nu s-ar discuta lucruri care să te intereseze şi pe tine. Faci cumva opinie separată, chiar dacă eşti de acelaşi sex ca tovarăşele tale, pentru că tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discută despre cumpărături, despre preţuri, despre activităţi mondene, or tu eşti acum stresat de cu totul alte aspecte. Dacă nu-ţi găseşti locul în acest mediu, fă un efort să pleci de aici, ca să nu strici atmosfera în jurul tău cu o stare de indiferenţă care-i poate deranja pe ceilalţi.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Nu pune la suflet conflictele care mai apar în mediile prin care treci. Dacă te laşi păcălit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reacţiona şi mai dur, şi nu are rost să torni gaz pe foc în acest mod. Ia-o şi tu în glumă, răspunde ironic ori de câte ori vezi pe cineva nervos, pentru că aşa vei dezamorsa mult mai repede orice situaţie conflictuală. A intra şi tu în capcana nervilor, nu ajută pe nimeni, pentru că tu ai putea fi şi mai agresiv în manifestare, ca atare tu trebuie să fii cel care stă departe de ispita certurilor aprinse!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Tu îţi vezi de treabă cu seriozitate şi simţ de răspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care îţi stau alături şi care fac tot posibilul să profite de eforturile tale şi să tragă, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui îţi oferi azi serviciile, ca nu cumva să fie vorba de nişte profitori mincinoşi care se bucură de tot ceea ce faci, iar la final îşi asumă ei toate creditele, uitând chiar să-ţi şi mulţumească pentru rolul jucat de tine. Mai bine îţi urmăreşti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru că azi nu merită să oferi nimic celor care îţi ţin companie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI
RAC
Ai mare grijă la cele mai banale tranzacţii financiare ale acestei zile, pentru că planează un oarecare pericol peste portofelul tău. Poate nici nu-ţi dai seama de riscuri, pentru că există o persoană care se ascunde în spatele unei măşti false şi se preface a-ţi fi prieten sau partener cu intenţii serioase, dar mai devreme sau mai târziu vei afla ce intenţionează şi te va decepţiona. Fii deci mult mai prudent când vine vorba de cheltuieli şi plăţi sau de contracte care par mult prea frumoase ca să fie adevărate, pentru că se ascunde şi ceva urât în spatele aparenţelor înşelătoare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Nu primeşti întotdeauna aceleaşi semne de afecţiune şi de simpatie de la cei din jur, chiar dacă tu le vorbeşti amabil şi frumos. Unii vor da replici severe chiar şi la cele mai plăcute gesturi ale tale, dar nu pui la suflet acest comportament. Eşti convins că fiecare are toanele lui şi, dacă azi se poartă urât, mâine sigur îşi vor da seama de felul cum te-au tratat şi vor repara greşeala. Dai dovadă de atâta înţelegere şi toleranţă, care îi vor dezarma foarte repede pe cei nervoşi şi agresivi, deci nu aluneca şi tu pe aceeaşi pantă!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta veselă şi relaxată e perfectă pentru a uita de toate. Se leagă uşor discuţiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de această atitudine pozitivă pe care fiecare reuşeşte să o arate în ochii celorlalţi. Dacă fiecare face efortul de a menţine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distracţie, deci şi tu, şi ceilalţi trebuie să alungaţi din minte orice gând neplăcut care ar putea strica atmosfera. Discută doar de ceea ce-ţi face plăcere!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte. Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă. Că e vorba de afaceri consistente sau de evoluţia unui proiect important, cineva se interpune în treburile tale cu intenţii clar negative şi te poate face să greşeşti major, deci atenţie în ce te bagi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău, dar nu trebuie să-i priveşti cu invidie, pentru că aşa e viaţa. Roata se învârteşte, şi dacă azi tu eşti cel care plăteşte preţul insuccesului, mâine vine vremea ta să culegi laurii victoriei. Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet un banal insucces, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care îl pune într-o lumină mai bună pe cel de lângă tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru că va veni şi vremea ta să străluceşti, dar nu acum.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îţi inspiră exact acesta calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR
CAPRICORN
Cu multă înţelepciune şi fără pic de grabă, poţi extrage azi o concluzie foarte utilă pentru planurile ajunse în impas. A fost nevoie de o analiză atentă şi îndelungată pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovadă nici de impulsivitate, aşa cum faci uneori, nici de nerăbdare, ci le faci pe toate cu calm şi cumpătare, conştient de greutatea acestui moment. Ba chiar ţi-e şi puţin teamă să-ţi exprimi ultimul cuvânt ca nu cumva să deranjezi pe cineva, să superi, să iriţi, preferând parcă să mai laşi timpul să treacă şi să se clarifice lucrurile mai bine. Ai curajul răspunderii şi spune ce ai decis!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Ai ales o altă cale, complet diferită de tot ce se petrecea înainte, şi nu mai vrei să priveşti înapoi. Dai dovadă de tărie de caracter, de determinare, pentru că vrei o schimbare majoră în viaţa ta. Dacă te-ai tot întoarce înapoi de unde ai plecat, dacă ai regreta alegerea făcută, nu ar însemna decât să rămâi blocat între două lumi, între trecut şi viitor, între da şi nu, neştiind clar în ce ape te scalzi. Aşa, spui foarte sigur pe tine: gata, şi porneşti pe noua cale cu capul sus, chiar dacă nu ştii, deocamdată, încotro duce. Fii sigur că faci pasul cel bun!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gura. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuieşti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea. Ai grijă ce spui azi, pentru că va suna a literă de lege! (surse foto: lovetoknow.com, tumblr.com)
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.comHoroscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *