Mp3

Horoscopul lunii iunie 2017

BERBEC
Începi luna în forţă cu Uranus ataşat de Venus chiar în zodia ta, ceea ce te favorizează pe tine, în principal, în găsirea unei noi iubiri sau în schimbarea atmosferei în plan sentimental. De fapt, noul poate invada orice plan direct legat de iubire, de exemplu să-ţi faci noi prieteni, să cucereşti uşor pe cineva, să te îndrăgosteşti lulea sau să porneşti o nouă relaţie bazată pe atracţie instantanee. Eşti ajutat şi de Jupiter, în continuare, pentru a echilibra orice situaţie din cuplu, aducând un suflu nou, binevenit. Totuşi, tu eşti cel care dă ritmul în iubire, pentru că Venus îţi insuflă o mai mare dorinţă de iubire şi de pasiune în primele 6 zile ale lunii. Discută cu jumătatea ta cât mai mult, stai şi ascultă-l, pune preţ pe reciprocitate, pentru că prin dialog deschis şi viu se pot repara o mulţime de animozităţi în plan sentimental. De fapt, tocmai ai intrat la o şcoală ce va dura un an şi jumătate de acum încolo, la care ţi se va preda la modul cel mai serios generozitatea în iubire, pasiune, înflăcărarea, implicarea, schimbul intens de emoţii şi sentimente, pentru că Nodul Nord, la tine, s-a mutat nu demult în zona dedicată iubirii şi te va supune unui tir continuu de lecţii de viaţă prin care vei afla cu adevărat… cum se mănâncă iubirea. Cei tineri trăiesc acum poate pentru prima oară acest tranzit astral, deci fiţi pe fază, nu e de glumit.
Primele zile ale lunii te fac mai posac în tot ce e legat de serviciu, ceva nu merge tocmai bine, comunicarea merge anevoios, eşti înţeles greşit sau înţelegi tu greşit diverse informaţii, ca atare fii mult mai atent la ce afirmi sau la ce informaţii iei de bun. Un superior ar putea să critice ideile tale ceea ce te poate face să te comporţi ciudat, dar nu ar trebui să renunţi la ce ai de spus, cin dimpotrivă, să-ţi găseşti forma cea mai clară şi mai concisă pentru a te face auzit, deoarece ai ceva de spus, numai că mereu ceva te reţine: superioritatea sau prestanţa unora, aroganţa sau răceala altora, distanţa care se resimte între tine şi cei cărora te adresezi. Totuşi, munceşti pentru bani, acesta e principalul scop, evident, ca atare pui suflet şi pasiune în tot ce faci, conştient că aşa se vor vedea şi rezultatele.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Eşti printre cei vizaţi de astre luna aceasta, pentru că Mercur îţi face o vizită până pe 7 iar pe 6 intră aici şi Venus, guvernatoarea ta. Ele te ajută să fii mai volubil, mai comunicativ, şi cine ştie, poate chiar pe 6-7 eşti ajutat din plin de ambele planete să faci o declaraţie de dragoste, pentru că ai la purtător şi arta seducţiei şi arta conversaţiei, deci foloseşte-te de ele! Mercur este un aliat de nădejde în plan sentimental, deoarece te poate ajuta să rezolvi o serie de aspecte neclare, deci vorbeşte, nu sta în banca ta, pentru că iubirea are nevoie de comunicare pentru a te face înţeles şi a înţelege şi ce are celălalt de gând. Venus în zodia ta e foarte puternică, deci e momentul mult aşteptat din an în care pui mai mare preţ pe emoţie, pe senzualitate, pe intimitate, pe amor aşa cum îţi place ţie, dar să nu crezi că totul e roz şi frumos. Vor mai exista momente, mai ales în prima parte a lunii, în care, umăr la umăr, aveţi de trecut împreună un hop, deci trebuie să demonstraţi că sunteţi alături la bine şi la greu.

Nici tu nu ştii cum să te împarţi mai bine între serviciu şi casă, de vreme ce ambele te solicită la fel de mult. Ba si mai şi, e posibil ca inclusiv la serviciu să fii tras în două direcţii în acelaşi timp, de exemplu să preiei două sarcini, să joci două roluri, să ţii locul vreunul coleg, şi astfel să lucrezi aproape dublu. Dar vei face faţă cu brio, de parcă reuşeşti să păstrezi un echilibru în toate, astfel încât să nu te epuizezi de tot, gestionându-ţi bine resursele. Noroc de Venus, patroana ta, care vine să te încarce de energia sa binefăcătoare, astfel încât, deşi tragi tare, primeşti de la ea toată energia de care ai nevoie. Ce-i drept, mult mai favorizate sunt femeile acum, care se pot folosi chiar de şarmul lor personal pentru mai mult succes în toate, dar eşti serios în tot ce faci şi-ţi îndeplineşti sarcinile cu seriozitate şi hărnicie.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Cum să nu te simţi bine în pielea ta când Mercur, în sfârşit, revine în casa ta luna aceasta undeva între 7-12 iunie eşti din plin ajutat de guvernatorul tău zodiacal, Mercur, revenit în curtea ta după un an de călătorie prin zodiac, deci e ca şi cum bateriile tale se reîncarcă şi poţi folosi aceste resurse în orice plan doreşti. De fapt, totul porneşte de la Marte care va fi şi el în zodia ta până pe 4, ca atare da, e una din acele luni care ţie îşi plac. Nu numai pentru că e perioada ta din an, în care îţi serbezi ziua, ca nativ în Gemeni, ci şi pentru că ai doi aliaţi ce te pot ajuta să aui succes în tot ce doreşti. Inclusiv în iubire, pentru că, deşi nu o faci cu surle şi trâmbiţe. aşa cum îţi place, te bucuri de iubire într-un mod mai intim, mai senzual, mai departe de ochii lumii. Poate pentru că abia acum se înfiripă ceva şi visezi până departe, sau pentru că iubeşti în taină sau platonic, sau poate… pe altcineva decât pe partenerul oficial, ca atare e un zbucium imens în inima ta pentru că dragostea e prin preajmă. Numai de tine depinde să deschizi inima şi braţele s-o primeşti.
La serviciu, recunoşti sau nu, ai mereu ceva nou de învăţat. Ai pe cineva mai matur în anturaj care e dispus să-ţi transmită din experienţa sa de viaţă, sau, dacă cel matur eşti tu, vei deveni un fel de mentor pentru cei necopţi, pentru că şi tu ştii atâtea pe care le-ai putea împărtăşi altora. Ţi-ar plăcea un rol de lider, iar primele zile cu Marte în zodia ta te ajută să te remarci, să spui ce ai de spus, să faci un pas în faţă şi să vorbeşti despre ceea ce ştii sau ceea ce eşti, ca atare lasă frica sau timiditatea deoparte şi remarcă-te. Mult mai retras devii din a doua parte a lunii, dar nu pentru că te-ai intimida, ci pentru că ai multe de făcut şi preferi să-ţi vezi de treaba ta chiar fără a te mai bate cu pumnii în piept, preferând să taci şi să faci, punând preţ pe eficienţă, productivitate, rezultate palpabile. E foarte diferită luna, pentru că deşi tu eşti de genul tău volubil şi zgomotos, de data aceasta devii ciudat de tăcut şi îţi duci la îndeplinire sarcinile cu responsabilitate, dând exemplu şi altora. Unii chiar se miră cât de responsabil şi serios te porţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Este perioada ta preferată, când, mai întâi intră Marte în zodia ta – şi-l aştepţi de vreo 2 ani şi ceva să revină – iar spre final de lună vin aici mână în mână şi Mercur şi Soarele deci te vei încărca de energie! Profită de aceste momente pentru a începe lucruri noi, pentru a da startul unor acţiuni în care ai nevoie de mai mult curaj. De ce nu şi în iubire! Marte te poate face mai îndrăzneţ, mai activ, mai cu poftă de viaţă, ceea ce poate atrage atenţia asupra ta altfel decât pe parcursul anului. Unii te pot remarca acum cu alţi ochi deci, dacă vrei să cucereşti pe cineva, acum e momentul! Deşi ai pitea porni luna cumva cu frâna trasă, având impresia că nu te înţelegi cu sexul opus, lucrurile se pot schimba după ce Marte va intra în Rac, pe 4 iunie, deci ia taurul de coarne şi treci la fapte. Nu aştepta, pentru că acum câştigă cei care iau iniţiativa, spun ce vor, îşi arată sentimentele, ies la lumină, deci asta trebuie să faci şi tu. Mult mai susţinuţi sunt bărbaţii, decât femeile, acestea din urmă având şi ele momentul lor de glorie în primele zile ale lunii, când ar putea să cucerească la prima vedere pe oricine. Viaţa în doi se desfăşoară pe un teren bun, sigur, în ascensiune, având impresia că lucrurile se clădesc aşa cum doreaţi, ba poate vorbiţi şi despre a avea (alţi) copii!

Locul de muncă e spaţiul celor mai contradictorii evenimente. Unele merg anevoios sau deloc, altele fac paşi mici, dar siguri, deci nu se poate vorbi de progrese majore în carieră. Dar îţi duci la îndeplinire sarcinile cu seriozitate. De fapt, e posibil să te bată gândul să vorbeşti cu superiori despre nişte proiecte noi, despre nişte idei care consideri că ar avea efecte profitabile, dar eşti indecis încă, de parcă ţi-ar fi teamă ori să nu fii criticat, ori să nu ţi se fure ideile, mai ales dacă ar însemna şi obţinerea unei poziţii superioare sau un salariu mai bun. Sunt momente când baţi pasul pe loc, dar nu te speria: uneori o piedică e cel mai bun lucru, pentru că-ţi taie elanul, te mai trage de mânecă să priveşti mai atent lucrurile. Dacă totul ar merge ca uns, nu ai avea timp să vezi lucrurile în detaliu, dar aşa iată, revizuieşti totul încă o dată şi găseşti mai uşor soluţii bune. Primele zile ale lunii nu sunt tocmai plăcute la serviciu, având mereu impresia că eşti vorbit pe la spate, că nu ţi se spune totul, că unii umblă cu cioara vopsită pe lângă tine, ca atare fii extrem de atent la toate aspectele, ca nu cumva să fii indus în eroare.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Planul sentimental e destul de solicitant, pentru că, de când a intrat Luna neagră în Săgetător, parcă nu mai merg lucrurile ca altădată. Eşti plin de suspiciuni, de îndoieli, de temeri ciudate cu privire la jumătatea ta sau poate eşti gata-gata să calci strâmb, încât e o adevărată luptă de conştiinţă cu privire la viaţa sentimentală. Primele zile ale lunii sunt intense, vii, bune în relaţia cu partenerul oficial, dar dacă nu eşti căsătorit încă, atmosfera nu e dintre cele mai bune. Sunt momente când ceri ajutorul persoanei iubite şi acestea nu prea e alături de tine, aşa cum ai dori, ceea ce, desigur, şubrezesc încrederea şi iubirea. În fond, sunteţi alături la bine şi la greu, şi când vezi că el doar cere de la tine iar când trebuie să dea şi el ceva înapoi, nu e pe aceeaşi lungime de undă, suferi profund. Lipseşte cooperarea, sprijinul reciproc între voi, deci aici trebuie lucrat mai mult, ca nu cumva unul să dea totul iar celălalt să se răsfeţe în tot ce primeşte de la celălalt. Dai, primeşti! Nu primeşti? Cere!

Dacă lipseşte cooperarea în plan sentimental, nu acelaşi lucru se poate spune despre planul profesional, unde găseşti mereu pe cineva la care să apelezi şi pe care să te bazezi. Eşti mai tot timpul în legătură cu lumea, dai şi primeşti telefoane, eşti căutat şi baţi la tot felul de uşi, din acest schimb permanent de idei având numai de câştigat pe parcursul lunii. Eşti, cumva, în centrul atenţiei, lumea simte că ai ceva de spus, eşti un model, un exemplu demn de urmat, şi mulţi te aşează cumva în prim plan, ceea ce, desigur, îţi place, dar nu le poţi avea pe toate. Dacă eşti pe val la serviciu, ai putea fi mai nemulţumit în viaţa personală, dar acum depinde pe ce pui tu mai mult accent. Dacă jobul îţi consumă acum toată energia, atunci reuşitele nu vor întârzia să apară. Fii atent şi la propunerile noi (de colaborare, de asociere, de preluare a unei sarcini), pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Pui pasiune şi-ţi place ceea ce faci, deci e normal să culegi roade demne de laudă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Nu s-ar zice că e o lună mai specială, dar planul sentimental pare destul de liniştit şi plăcut, cu un aer de vacanţă. Te simţi bine alături de cel drag, şi puneţi mai mult accent pe emoţie, pe tandreţe, pe romantism, exact ce trebuie pentru o lună frumoasă în iubire. Ţi se pot face declaraţii dintre cele mai tandre, poate chiar cineva îşi împărtăşeşte pentru prima dată trăirile în faţa ta, deci da, e o lună în care pui mai mult preţ pe ceea ce simţi, pe ceea ce primeşte inima ta. Cât timp şi tu, la rândul tău, oferi cu dragă inimă emoţie şi romantism, se poate vorbi de o lună pe placul tău, cu mari şanse de a trăi momente în doi de neuitat. Totuşi, în relaţia cu partenerul de suflet, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ, pentru că eşti un pic mai credul. Partenerul ar putea face promisiuni imense care te pot entuziasma, ca apoi să descoperi că a fost doar un balon de săpun, ca atare cere, ca de obicei, dovezi, nu simple vorbe!
Eşti preocupat de imaginea ta la serviciu şi lupţi din răsputeri să ai dreptate, dar nu puţine vor fi momentele când emoţiile te vor doborî şi, în loc să spui ce ai în minte, ai exact reacţia inversă, ori sunt alţii mai tari de gură şi ţi-o iau înainte. Eşti mai emotiv, mai sensibil poate, de aceea nu vei reuşi de fiecare dată să-ţi exprimi punctul de vedere, ceea ce poate genera suspiciuni la adresa ta. Va fi de-a dreptul frustrant să descoperi că alţii, mai puţin pregătiţi decât tine, dar mai volubili şi mai siguri pe ei, obţin ceea ce ţi se cuvine, ca atare luptă pentru drepturile tale, nu lăsa emoţiile să te copleşească. Ai o permanentă stare de nesiguranţă, dar totul e legat de încrederea scăzută pe care o ai în tine, deci aici trebuie să insişti cel mai mult: în recâştigarea imaginii tale, a stimei de sine sau poate de a atrage alături de tine persoane mai puternice care să te susţină din umbră, şoptind ca un hei rup continuu: hai că poţi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ

BALANŢĂ
Deşi patroana ta Venus părăseşte repede zona dedicată vieţii în doi, lucrurile rămân animate acolo, semn că Venus şi-a făcut datoria şi a adus un plus de prospeţime în cuplu. Animaţie înseamnă şi agitaţie, deci nu e exclus să fi trecut prin câteva momente mai tensionate, dar uneori e nevoie de câte o furtună ca să se cureţe locul de energii stagnante şi de a face un pic de ordine după aceea. Iubirea s-a reaprins şi simţi acest aer nou între tine şi persoana iubită, aşteptând cu mult entuziasm ce urmează. Unele Balanţe sunt abia la primii paşi ai iubirii, altele iau decizii prin care se arată pregătite să treacă la un nou nivel, deci, oricum ai privi lucrurile, poate fi luna unui nou început. Dar nu trebuie să-l faci cu grabă sau dominat de pasiune, ci cu cap! Raţiunea trebuie să conducă în locul inimii ca atare ascultă ce-ţi spune mintea: o fi bine sau rău, o fi momentul sau n-o fi? Nu inima va şopti ce e mai bine, ci numai greieraşul acela ascuns în mintea ta!

Animaţie e şi la serviciu, semn că tu, dominat poate de energia covârşitoare a lui Jupiter, eşti pus pe fapte mari pe toate planurile. Vrei schimbare sub orice formă, şi ai curajul de a da peste cap totul, convins că întotdeauna e loc de mai bine. Vrei altceva şi nu stai să-ţi dea alţii, ci iei chiar tu taurul de coarne şi deschizi uşi, porneşti căi, iei decizii, tot ce poate oferi un nou drum de mers pentru tine. Marte te ajută să obţii tot ce-ţi doreşti. Vezi, culmea: dacă în iubire eşti îndemnat să-ţi asculţi raţiunea, în carieră e exact invers: eşti îndemnat să-ţi urmezi plăcerea, dorinţa, tot ce oferă inimii tale un anumit confort. La trăirile pe care le investeşti în tot ce se petrece în cariera ta, e şi normal să nu dormi nopţile, să fii plin de griji şi chiar şi de temeri, dar eşti totodată mult mai înflăcărat, aşteptând cu interes rezultatele. Mergi mai departe, pedalează mai tare, pentru că ritmul e alert!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Viaţa de cuplu e locul cel mai paşnic şi mai plăcut. Acolo te pricepi să pui preţ pe tandreţe, pe senzualitate, pe intimitate, pe romantism, adică pe toată recuzita necesară iubirii. Ştii să seduci, ştii să faci declaraţii frumoase, ştii să-l răsfeţi pe cel drag cu vorbe dulci, faci promisiuni măreţe – nu toate cu şanse de materializare – dar e totuşi o atmosferă dragă ţie, care te îmbie la iubire. Fii totuşi atent la predilecţia ta de a face cuceriri în mai multe direcţii, pentru că ai putea fi atras şi de două persoane în acelaşi timp şi, pentru că nu vrei să pierzi nicio ocazie, ai putea juca pe două fronturi. Dar vai, există şi riscul să ţi se răspundă cu aceeaşi monedă, ca atare la aventură ţi se poate răspunde cu aventură, la vorbe mari cu promisiuni mincinoase, de aceea trebuie să ai grijă ce oferi, ca să nu primeşti acelaşi lucru înapoi. Nu toate şansele de iubire duc undeva, unele fiind totuşi simple escapade, şi da, chiar şi tu te poţi arde!

Marte şi Pluto, cei doi guvernatori ai tăi, vor avea o răfuială pe cinste luna aceasta, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult, şi vei resimţi energiile lor contradictorii mai ales în carieră. Acolo te poţi aştepta la unele dintre cele mai aprinse conflicte şi momente tensionate. Acum numai de tine depinde dacă foloseşti energia debordantă a acestei opoziţii în sens constructiv, punând ambiţia la treabă, sau, aşa cum ţi-e firea, eşti mai degrabă gata să strici tot într-o clipă! Da, poate fi momentul unor decizii radicale, poate riscante, poate neplăcute, dar cum tu eşti o fire căruia îi cam place primejdia, eşti pregătit şi de astfel de situaţii. Finalul de lună e câmp de bătălie, dar trebuie să extragi din această energie fantastică ce te ajută pe tine, nu ceea ce rupe tot. Un cuvânt de-al tău, o decizie bruscă, o alegere făcută la primul impuls, un refuz categoric pot sta la baza unui nou drum pentru tine, deci nu uita cât de greu atârnă luna aceasta pentru tine orice afirmaţie sau negaţie. Un da sau un nu e literă de lege, greu de schimbat după aceea, deci mare grijă ce spui! Poate îţi dai şi demisia, cine ştie?
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu ai cum să te simţi în apele tale cu Luna Neagră în curtea ta în opoziţie cu Soarele, ca atare te poţi aştepta la un început de lună de-a dreptul iritant, de parcă ai intrat în zona crepusculară şi nu mai înţelegi nimic. Ai mereu senzaţia că partenerul te minte, ascunde ceva, joacă pe două fronturi, dar nici tu nu eşti departe de aceeaşi ispită. Vorbele care se aud acum în cuplu nu sunt demne de a fi crezute, ca atare mai bine te abţii să faci afirmaţii, declaraţii, promisiuni sau să iei decizii pentru că e greu de crezut că vor duce undeva. Dar nici tu nu-l crede pe partener, că şi el se poate dezice. Norocul tău e prima parte a lunii, care îl are încă pe Venus în zona iubirii, ca atare acum e momentul să iei taurul de coarne şi să faci ceva, să schimbi ce nu merge sau, dacă eşti la începutul unei noi relaţii, să fii mai curajos ca să treci deja la etapa următoare. Sunt mari şanse ca o relaţie pornită chiar în primele zile ale lunii să aibă un rost în viaţa ta, nu e întâmplătoare, ci merită investiţia de energie la care te solicită. Totuşi, cât timp Soarele se află în Gemeni, te poţi aştepta la discuţii aprinse cu partenerul şi, culmea, de data aceasta cel care se tot opune eşti tu, dar poate ştii tu mai bine de ce trebuie să spui nu. Celălalt nu vede unele aspecte pe care tu, ajutat de Saturn, s-ar putea să le înţelegi mai bine, le-ai analizat mai prudent, le-ai verificat deja şi vrei astfel să-l tragi şi pe el de mânecă. Dar nu va fi uşor să-l convingi.
Parcă ai fi blocat în trecut sau într-o etapă mai veche din care lucrurile nu mai evoluează aşa cum trebuie, dar uneori frânele au şi ele rostul lor. Te ţin pe loc pentru că mai ai ceva de învăţat din etapa respectivă sau poate nu ai dus cum trebuie la îndeplinire o sarcină şi e nevoie să stărui mai mult asupra ei. Nu considera acest blocaj ca pe ceva negativ, ci ca pe o şansă de a aprofunda mai bine situaţia, la fel ca cei care repetă anul şi iau apoi examenele cu 10. Ai oricum de partea ta un profesor bun, sever, ce-i drept, şi anume pe Saturn care te ajută să priveşti şi peste umăr, să vezi unde nu ai înţeles bine lecţia ca s-o mai repeţi o dată, deci nu te teme să priveşti înapoi, chiar dacă tu eşti o zodie optimistă ce ţinteşte doar înainte. Uneori săgeata Săgetătorului face un ocol şi înapoi, ca bumerangul. Acum, după ce ai mai acumulat ceva experienţă şi te-ai maturizat din mers, vei şti să rezolvi mult mai bine orice sarcini, ca atare ocupă-te de restanţe, mai întâi, şterge-le de pe listă şi abia după aceea ţinteşte spre altceva. Venus oricum te av ajuta să-ţi pui la treabă talentele cu care eşti înzestrat, pentru că… ai cu ce!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
Pentru tine iubirea înseamnă de multe ori prietenie, şi acelaşi lucru îl vei simţi şi luna aceasta. De fapt, nici nu ştii să discerni foarte clar: ceea ce simţi e iubire sau prietenie, de parcă te-ai putea îndrăgosti de un prieten sau l-ai putea trata ca pe un amic pe cel căruia i-ai declarat cândva dragostea. Iubirea cere fapte, în cazul tău, deci nu ajunge doar să declari sus şi tare că simţi ceva, ci chiar s-o arăţi. Dragostea capătă o formă mai materială, mai palpabilă, deci persoana iubită ar putea avea numai de câştigat de pe urma cadourilor pe care i le faci, serviciilor pe care i le dedici, pentru că tu eşti o fire mult prea pragmatică să te pierzi în declaraţii pompoase. Pui mai mare preţ pe intimitate, preferând să stai mai degrabă pe acasă decât să umblaţi prin lume, dar poate partenerul apreciază şi el momentele intime în doi, când vreţi să fiţi doar voi doi, acasă. Poate aţi stat o vreme departe iar reunirea familiei voastre e motiv de reală bucurie. Cu Marte şi Venus în zone dedicate vieţii de cuplu, e normal să te aştepţi la o împrospătare a aerului în relaţie, cu multă emoţie, dar finalul de lună e apoteotic: poate suna riscant în unele cupluri, de parcă s-ar deschide cutia Pandorei: ai grijă ce scoţi din ea, mai ales amintiri păe care le credeai uitate.

La serviciu lucrurile sunt foarte alerte, mereu se schimbă ceva, mereu eşti pus în faţa unei noi alegeri şi e bine să ai curajul de a alege căi noi de mers, luna aceasta. Nu sta mulţumindu-te cu lucrurile pe care le faci deja, ci fii pregătit să deschizi noi uşi. Priveşte spre viitor, spre etape mai îndepărtate. Deşi nu eşti genul aventurier, de data aceasta ai planuri măreţe în minte, încât nu poţi sta fără să le construieşti deja etapă cu etapă, până departe. Doar primele zile ale lunii pot fi ceva mai dificile la serviciu, pentru că se spun vrute şi nevrute, se aud vorbe grele, nemeritate, eşti criticat pe nedrept, sau poate chiar descoperi efectele murdare ale intervenţiei altora în treburile tale. Dacă descoperi adevărul, oricare ar fi el, trebuie să-l spui sus şi tare, ca să nu ai tu de suferit de pe urma maşinaţiunilor altora. Fii conştient că multe din alegerile pe cale le faci acum au efecte pe termen lung, pe principiul: cum îţi vei alterna, aşa vei dormi!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Eşti un pic cam superficial în iubire şi ai putea să-i descrii viitorul, celui drag, în lumini senzaţionale, fulminante, sclipitoare, dar… sunt simple fantezii. Evită să faci promisiuni prea mari, de care nici tu nu ştii dacă eşti capabil să le onorezi. Tu oricum priveşti spre viitor cu un ochi de vizionar, iubind mai mult ce te aşteaptă dincolo de orizont decât ceea ce vezi deja sub paşii tăi, dar viitorul nu trebuie ambalat numai în poleială care-ţi ia ochii. Priveşte-l aşa cum e, şi nu-i promite celui drag ce nu există. Idealismul tău poate aluneca într-o zonă extremă, vorbind despre ce minunată va fi iubirea voastră, de cât de multe vei face pentru cel drag sau alături de el… dar după o vreme să descoperi că te-ai cam dezumflat. Nu promite marea cu sarea, nu visa enormităţi, nu spera ce nu poate exista, ci încearcă să construieşti viitorul pas cu pas doar cu resursele pe care le ai la dispoziţie, fără a vinde blana ursului din pădure.

Lucrurile la serviciu intră într-o oarecare zonă de confort, de banal, ceea ce chiar ţi-ar putea oferi şansa de a-ţi lua şi câteva zile libere, pentru că, cel puţin în prima parte a lunii, e destul de calm în carieră. Nu la fel de calm e finalul lunii, când ai putea trece prin adevărate furtuni emoţionale, conflictele cu rivali, discuţii dure cu alţii mai puternici decât tine, cu superiori, cu hopuri inerente în ascensiunea ta profesională. S-ar putea spune că e o perioadă de criză, în care adeseori emoţiile te vor doborî, lacrimile vor năvăli, teama de a acţiona se va instala, dar trebuie să lupţi cu toate aceste probe, deloc puţine, care vor încerca să te tragă înapoi, dar nu sun decât teste care-ţi verifică ambiţia, rezistenţa, dorinţa de a duce la capăt ce ai început. Cei puternici şi experimentaţi vor obţine ceea ce vor, cei slabi şi sensibili pot claca, deci tu din ce categorie vei fi? Nu ar fi prima oară când treci prin asta, deci, dacă ţi-ai învăţat bine lecţiile trecutului vei şti exact ce ai de făcut.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Tu eşti printre cei favorizaţi să trăiască emoţii intense, care dau în clocot în inima ta. Adu-ţi aminte de lucrurile frumoase care te leagă de cel drag, scoate de la naftalină sentimente sau trăiri pe care le-ai mai avut cândva, pentru că ar putea fi la fel de intense ca altădată. Poate e vorba de o fostă iubire care revine în viaţa ta cu riscul să ţi-o dea iar peste cap, poate e doar şansa de a privi înapoi la relaţia actuală pentru a vă oferi unul altuia nişte explicaţii, nişte răspunsuri, alungând ceaţa de peste unele aspecte care lăsau semne de întrebare. Vorbeşti cu partenerul despre viitor cu un ton serios, grav, de încredere, pentru că tu chiar crezi în ceea ce speri să se întâmple cândva. Dacă şi el vede viitorul la fel, eşti fericit, veţi trece la acţiune. Aştepţi mult de la partener, lăsându-te cumva în mâinile sale, dar poate ai norocul unui partener care ştie ce vrea şi-şi va asuma rolul de conducător al relaţiei, ducând-o cu brio într-o direcţie constructivă şi promiţătoare.

Cariera va fi, pentru o vreme, în centrul atenţiei, pentru că acolo se vor petrece tot felul de evenimente din care ai multe de învăţat. Unele lecţii sunt dure, altele sunt adevărate recompense, unele sunt folositoare şi mature, altele sunt ca nişte poveri, deci aşteaptă-te la de toate. Nu trebuie să te amăgeşti, ci să priveşti la ce poţi şi ce nu poţi, la ceea ce vrei să obţii în carieră, cu maximă prudenţă şi seriozitate. Dacă ai în preajma ta linguşitori care te laudă, iar tu simţi că nu meriţi, alungă-i, nu-i asculta, pentru că minciunile lor te pot împinge într-o direcţie nefastă. Ai putea crede că poţi mai mult şi, când vei da piept cu marile hopuri, ai putea descoperi că nu erai chiar super-eroul pe care-l ridicau ceilalţi în slăvi. Bazează-te pe forţele tale aşa cum le ştii tu, nu cum ţi le creionează alţii care au interese egoiste. Poţi mai mult, aşa e, dar trebuie să descoperi tu singur la ce eşti cel mai bun, altfel linguşitorii mincinoşi de pe margine s-ar putea folosi de calităţile tale şi, când va fi momentul culegerii roadelor, să te trezeşti că au primit ei totul. Fii pe fază şi arată că tu eşti şeful!
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *