Mp3

Horoscopul lunii ianuarie 2018

BERBEC
¤ IUBIREA cere motivaţie, curaj, tupeu, energie, implicare, capacitatea de a prelua conducerea, de a atrage atenţia asupra ta.
¤ BANII implică reciprocitate, schimb de energii, dai şi primeşti, ajutor de la partener, pui banii la comun cu cei dragi, bani din mai multe surse, decizii majore.
¤ CARIERA cere multă acţiune, implicare, eforturi susţinute, dorinţă de a face ceva, de a trece la fapte, de a porni ceva nou.
¤ SĂNĂTATEA pretinde mai multă atenţie, grijă, prudenţă, ore de somn, odihnă, calm, linişte pe plan emoţional, o viaţă mai relaxantă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
¤ IUBIREA implică gândire pozitivă, optimism, bucurie de a împărtăşi iubirea, tendinţă spre joacă, relaxare, lejeritate, distracţie, noutăţi, începuturi, flirt.
¤ BANII depind de buna ta dispoziţie, plăcere de a cheltui, gesturi materiale de afecţiune, daruri de la cei dragi.
¤ CARIERA înseamnă succes, recunoaştere, extindere, promovare, evoluţie, laude, aprecieri.
¤ SĂNĂTATEA cere fermitate, o schimbare de atitudine sau de regim de viaţă, decizii clare şi ferme.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR
GEMENI
¤ IUBIREA cere prudenţă, rezervă, aşteptare, tăcere, pasivitate, maturitate, înţelepciune, raţiune.
¤ BANII implică atenţie la riscuri, grijă maximă, vigilenţă, pentru a sta departe de pericole.
¤ CARIERA necesită mai multă pasiune, bucurie şi plăcere de a munci, talente puse în valoare, emoţie, sensibilitate, simţ estetic sau artistic.
¤ SĂNĂTATEA cere o schimbare de atitudine, modificare de sens, mişcare, aer curat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
¤ IUBIREA cere deplină implicare, acţiune, noutate, schimbare, un plus de energie, asumare de responsabilităţi şi decizii, să treci la fapte.
¤ BANII implică multă muncă, productivitate, concentrare de forţe, eficienţă, capacitate de organizare, efort susţinut.
¤ CARIERA inseamna răbdare, lentoare, să stai pe loc, să nu faci acum schimbări majore, să aştepţi momentul potrivit, să rezolvi blocajele din trecut.
¤ SĂNĂTATEA cere multă cumpătare, chibzuinţă, grijă, moderaţie, odihnă, un regim de viaţă echilibrat.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
¤ IUBIREA cere acceptarea banalului, a monotoniei, a lucrurilor obişnuite în cuplu, mult calm, linişte, atenţie la detalii, comunicare permanentă.
¤ BANII atrag atenţia asupra nevoii de a face economie, cu zgârcenie chiar, acumulare lentă, prudenţă, renunţare la ce nu e necesar.
¤ CARIERA implică efortul de a rezolva mai multe proiecte simultan, capacitate de a lucra pe mai multe fronturi, lejeritate şi bucurie de a munci, gândire pozitivă, distributivitatea forţelor, analiză, decizie.
¤ SĂNĂTATEA cere o schimbare de atitudine, noutate în alimentaţie sau regim de viaţă, gândire pozitivă.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
¤ IUBIREA implică maturitate, seriozitate, detaşare, înţelepciune, răbdare, dăruire, gesturi materiale.
¤ BANII cer o mai bună organizare a bugetului, împărţire pe “căprării”, prioritizare, distribuţia banilor după urgenţe, găsirea mai multor surse de venit.
¤ CARIERA cere detaşare, retragere în banca ta, muncă pe cont propriu, adunare de informaţie, studiu, cercetare, urcuş lent, timp, concentrare.
¤ SĂNĂTATEA implică o anume ciclicitate şi repetabilitate, revenirea unor probleme din trecut, somn şi odihnă, atenţie la apa din organism, grijă pentru psihic.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ
BALANŢĂ
¤ IUBIREA cere mai multă pasiune, dăruire totală, energie, dinamizare, implicare, forţă de convingere.
¤ BANII pretind spirit analitic, inteligenţă, înţelepciune, capacitate de exprimare a ideilor, fler financiar, atenţie la decizii.
¤ CARIERA cere spirit întreprinzător, deschidere de noi direcţii, noi începuturi, curaj, spirit combativ, luptă pentru supremaţie, spirit de conducător.
¤ SĂNĂTATEA depinde de grijă, prudenţă, risc de a te molipsi de la altcineva bolnav, atenţie la afecţiunile specifice anotimpului.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
¤ IUBIREA depinde de bucuria de a fi in doi, plăcerea de a iubi, curaj, gândire pozitivă, atitudinea de învingător, încredere în calităţile proprii, luptă pentru succes, spiritul de cuceritor.
¤ BANII cer noi începuturi, spirit întreprinzător, curaj de a lua decizii şi de a porni afaceri noi, curaj de a investi, productivitate şi fler de conducător.
¤ CARIERA depinde de încrederea în forţele tale, curajul de a atrage atenţia asupra ta, de sansele de afirmare, lauda de sine, mândria şi orgoliul personal, marile tale aspiraţii, şansa de a arăta cât de bun eşti.
¤ SĂNĂTATEA impune respectarea programului de odihnă, să lupţi cu sursele de stres, evitarea muncii în exces, bună organizare a vieţii de zi cu zi, evitarea eforturilor prea mari, cruţarea forţelor tale.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
¤ IUBIREA implică emotivitate, sensibilitate, afecţiune, vorbe dulci, gesturi tandre, daruri plăcute, deschide-ţi inima!
¤ BANII inseamnă succes, reuşită, bucurie de a cheltui, rezolvarea unor probleme, soarele apare pe strada ta!
¤ CARIERA cere judecată justă, analiză la rece, corectitudine, evaluarea rezultatelor atinse, decizii salvatoare, idei şi noutăţi ce fac lumină şi restabilesc echilibrul.
¤ SĂNĂTATEA depinde de starea ta emoţională, de rezolvarea unor probleme mai vechi, de şansele de vindecare a unor foste dezechilibre.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTOR

CAPRICORN
¤ IUBIREA conţine suferinţă, dor, regrete, lipsuri, singurătate, insomnii, raceală, griji, probleme trecătoare.
¤ BANII cer o mai bună organizare, înţelepciune, spirit analitic, administrativ, grijă, prudenţă, eficienţă, claritate, planificare.
¤ CARIERA cere curaj de a ieşi în faţă, luptă pentru supremaţie, combativitate, soluţii salvatoare, decizii şi strategii îndrăzneţe, spirit întreprinzător, efortul pentru a ieşi primul!
¤ SĂNĂTATEA necesită grijă pentru starea emoţională, o stare psihică liniştită, prudenţă, calm, pasivitate, redobândirea forţelor prin odihnă şi mai multă iubire de sine.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
¤ IUBIREA cere reciprocitate, armonie, iertare, comunicare eficientă şi ascultare activă, prezenţă în viaţa celuilalt, consultare reciprocă, companie, a face totul împreună, împărtăşirea emoţiilor şi gândurilor, lucrul în tandem, puterea numărului doi.
¤ BANII pretind multă grijă, spirit administrativ, o bună organizare, echilibru, cumpătare, moderaţie, economie, capacitatea de a face alti bani din orice.
¤ CARIERA atrage dezamăgiri, veşti neplăcute, tovarăşi de muncă sub aşteptări, rezultate mediocre, soluţii pe care nu le poţi utiliza acum, resurse modeste, capacitate de muncă redusă, izolare, marginalizare, aşteptare, mici eşecuri, lecţii asumate.
¤ SĂNĂTATEA depinde de starea emoţională, de linişte, odihnă, capacitatea de a te detaşa, prezenţa celui drag alături.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
¤ IUBIREA cere efort, răbdare, muncă, dăruire, ajutor pus in slujba celuilalt, sarcini domestice îndeplinite cu succes, evoluţie lentă, pas cu pas, trecând prin etapele fireşti ale relaţiei.
¤ BANII atrag un nou început, o nouă sursă de venit, un al doilea job, capacitatea de a face bani din alte direcţii, planuri de afaceri de viitor, căutarea unui nou drum.
¤ CARIERA cere chibzuinţă, înţelecpiune, cunoaştere aprofundată, dorinţă de specializare sau recalificare, acceptarea unui conducător, a unui superior sau îndrumător, asumarea lecţiilor predate de alţii, încredere şi răbdare.
¤ SĂNĂTATEA impune o schimbare de direcţie, o dietă nouă, o reţetă nouă, schimbarea medicului, mai mult aer curat, o schimbare de decor, mai mult sport.
ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *