Mp3

Horoscopul lunii februarie 2017

BERBEC
Se resimte o atmosferă cam încărcată luna aceasta în cuplu, de parcă ai avea multe pe umeri şi nu mai poţi nici tu. Ai vrea ca partenerul să te menajeze, să aibă mai multă grijă de tine, pentru că dai semne de epuizare fizică şi nervoasă. Uneori, eşti şi tu un copil care vrea să fie răsfăţat şi să i se ofere totul pe tavă, deci… de ce nu ai pretinde asta tocmai acum? Nu mai duce tu tot greul familiei, al relaţiei, al gospodăriei, ci cheamă-l şi pe cel drag alături de tine, ba chiar ar fi minunat să se implice el mai mult, pentru că tu eşti depăşit.

Dacă mai eşti şi mamă, cu atât mai grea e misiunea ta, iar aceste eforturi lasă urme asupra ta, încât numai chef de dragoste nu mai ai tu acum. Dacă, în schimb, jumătatea ta vâsleşte cot la cot alături de tine, atmosfera se schimbă în bine şi numai la dragoste ţi-e gândul, în aşa fel încât, dacă nu s-a întâmplat minunea deja, se poate auzi şi veste de maternitate!

Nu te baza doar pe oamenii cu care ai lucrat bine înainte, când există multe alte persoane despre care nu ştii nimic. Merită să experimentezi şi alte metode de lucru, şi alte relaţii de serviciu, decât cele anterioare, pentru că ai acum şansa de a lega o frumoasă şi fructuoasă colaborare cu o persoană complet nouă, un om nou, în peisaj, vine cu idei şi metode noi, cu strategii şi abordări diferite, şi merită să-l asculţi cu luare aminte, pentru că şi tu ai multe de învăţat de la el, cum şi el are numai de câştigat din relaţia cu tine.
Pune deci accent pe noutate în relaţiile tale de serviciu, fie că asta înseamnă noi contracte sau colaborări sau persoane nou intrate în echipa ta de lucru sau chiar alăturarea ta într-un alt colectiv, printr-un job nou de exemplu. Fii deci deschis la experienţe inedite, acceptând alte mentalităţi şi atitudini în modul tău de a lucra. Nu doar ideile tale sunt bune!

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BERBEC

TAUR
Iubirea şi prietenia merg mână în mână luna aceasta, ba chiar se pot confunda uşor una cu cealaltă. Dacă se pot confunda, există chiar riscul să te păcăleşti, în senul că modul plăcut al unora de a se purta cu tine ar putea trece uşor ca metodă de cucerire, când nu sunt altceva decât gesturi de simpatie şi amiciţie, deci delimitează clar declaraţiile de dragoste de semnalele de prietenie care vin de la ceilalţi.

Altfel te-ai putea îndrăgosti de cineva care nu are pentru tine decât sincere şi frumoase sentimente de prietenie, şi, când colo, tu ai putea aştepta mai mult. Dar şi tu poţi cădea în aceeaşi capcană, spunând vorbe frumoase şi dulci, declarând sentimente minunate, şi acestea ar putea fi interpretate greşit de cel din faţa ta care ar putea crede că e… iubire. În relaţia deja existentă, caută forme noi, mai intense, mai vii, mai creative de a-ţi exprima iubirea – e Valentine, deci ai ocazia – pentru că e nevoie de puţină noutate ca nu cumva să se instaleze rutina. Vino cu un suflu nou în amor, era nevoie!

Multe se pot regla ca prin farmec, luna aceasta, în chestiuni profesionale. Parcă cineva intervine la momentul cel mai bun pentru a-ţi rezolva ţie sarcinile neachitate, deci e un moment bun să restabileşti echilibrul. Apucă-te serios de treabă, cere ajutor, la nevoie, pentru că acum merită să investeşti încredere absolută în ceea ce ai de făcut. Încredere în oamenii care pot interveni sau la care apelezi, încredere în forţele proprii, cum că deţii toate resursele adecvate succesului, încredere că totul va ieşi exact aşa cum trebui.

Dacă stai mai prost la capitolul încredere, acum poţi găsi soluţii de a ţi-o recăpăta, cumva, pentru că reuşitele profesionale ale acestei luni depind enorm de această resursă: să investeşti încredere maximă în tot ce ai de făcut. Dacă nu ai încredere, cum să iasă lucrurile bine? Încredere e tot una cu gândirea pozitivă, deci spune cu tărie de azi: pot, ştiu, vreau, merge, e ok!

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia TAUR

GEMENI
Dacă vezi că iubirea nu mai vine cu nimic sclipitor sau ieşit don comun, nu te bloca în rutina instalată, ci lasă lucrurile să curgă firesc, fără aşteptări imense. Uneori iubirea e şi banală, şi ternă, normală, ca atare nu trebuie să cauţi mereu doar sclipirea orbitoare a amorului, altfel rişti să fii dezamăgit. Iubirea, luna aceasta, vine în cea mai comună formă, dar tot iubire este, deci apleacă-te asupra celui drag cu o atitudine firească, lăsând deoparte speranţele imense, visele imposibile, aşteptările greu de onorat.

Dacă mai cobori un pic ştacheta, vei putea să te bucuri de gesturile de iubire ale partenerului cu adevărat, pentru că poate nici el nu ştie să fie întotdeauna la nivelul aşteptărilor tale, ci se comportă cât se poate de banal. Chiar şi de Valentine, el poate face o declaraţie într-o formă atât de obişnuită, încât ai putea să nici nu remarci, de aceea e mai bine să laşi la o parte marile vise, şi să te mulţumeşti cu firescul cotidian. Eliberează-te de anumite aşteptări şi bucură-te cu ce ai!

Luna aceasta, câştigă cel dinamic, curajos, care ia taurul de coarne, care se luptă pentru supremaţie. Orice acţiune în care ai şansa să-şi compari forţele sau cunoştinţele alături de concurenţi redutabili te poate pune foarte bine în valoare, ca atare ieşi în faţă şi arată ce ştii. E o lună în care se poate vorbi despre tine în termeni elogioşi, cum că ai fi cel mai bun, cel mai harnic, cel mai implicat, deci nu reduce ritmul. Trage tare mai departe, pentru că spiritul întreprinzător generează succesul.

Nu contează cât de greu este, nici că e mai mult de lucru ca luna trecută sau ca acum un an, ci acum contează să te concentrezi asupra prezentului, pentru că poate fi momentul tău de glorie. Orice competiţie, examen, concurs, interviu de angajare, orice măsurare a forţelor, te poate aşeza pe tine în prim plan, deci nu te lăsa. Crede în valoarea ta şi spune-ţi că da, tu eşti cel mai bun!

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia GEMENI

RAC
Imaginează-ţi că dragostea este un câmp de flori, dar florile acestea nu cresc de la sine, nu se nasc din senin şi nici nu înfloresc fără să fie îngrijite. Acelaşi lucru trebuie să faci şi tu cu inima ta şi cu a celui drag, să întreţii iubirea, să alimentezi focul, să îngrijeşti pământul, căci doar aşa roadele se vor arăta fără doar şi poate.

Fii mereu creativ, vino cu ceva nou în iubire, fă gesturi care să-l uimească pe cel drag, să-i amintească permanent ce simţi pentru el, nu te baza pe rutină şi pe faptul că deja sunteţi siguri unul pe sentimentele celuilalt. Da, continuă pe aceeaşi linie ca şi până acum, în iubire, dar nu te baza pe rutină şi lucruri deja cunoscute, ci încearcă să aduci mereu un suflu nou, care să realimenteze flacăra. O flacără neîntreţinută, ca şi un câmp neîngrijit, piere!
Uneori, e nevoie să arunci o privire şi înapoi, peste umăr, la primele etape ale unei acţiuni care a ajuns acum într-un punct critic. Posibil ca ceva din trecut să fi generat acest moment sensibil, dar ai şansa de a repara totul dacă ai curajul să reanalizezi etapele deja parcurse. Răspunsul e deci în trecut, în vreo cifră greşită acum o săptămână, într-o decizie luată acum un an, într-o informaţie greşit interpretată acum o lună…

Acceptă faptul că oricine poate greşi şi că ai fost neatent şi neglijent la vremea respectivă, că ai dat dovadă de naivitate şi imaturitate atunci. În fond, nu eşti vinovat de nimic, ci doar ai pornit pe o cale care acum, iată, îţi arată ineficienţa şi poţi s-o iei de la capăt, din nou. Acum ştii unde ai greşit, şi nu e deloc ruşinos să destrami tot ce ai clădit şi să refaci totul, mult mai bine, exact ca în acel joc al copilăriei, cu “podul de piatră”, îţi aminteşti?

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia RAC

LEU
Te trezeşti ca dintr-un vis şi vezi realitatea cu ochii tăi, şi ai numai motive de fericire. E ca şi cum ai stat până acum într-o zonă neclară, ceţoasă, împovărată de dubii şi întrebări, iar acum ieşi la lumină şi înţelegi mai bine pe ce teren te afli. Nu mai e iluzie, nu mai e visare, nu mai e un basm frumos cu Feţi Frumoşi, ci e chiar viaţă reală.

Practic, dacă iubirea pentru tine era doar ceva iluzoriu, frumos, fără materializare, ca într-un film, acum poţi s-o priveşti direct în faţă, poţi să pui mâna pe ea. E acolo, e reală, e aievea, sub forma unui om care te iubeşte, sub forma unei idile pe care poţi s-o trăieşti şi s-o clădeşti concret, dincolo de latura frumoasă din imaginaţia ta. E ca şi cum un vis ţi se împlineşte şi deci ai toate motivele să spui că eşti un om fericit în iubire, că relaţia în care te-ai implicat îţi aduce bucurie. E nevoie de dovezi clare, şi acestea pot veni acum cât se poate de clar.

Succesul nu vine aşa, hodoronc-tronc, ci ţi se cer şi nişte condiţii de îndeplinit înainte de a primi ceea ce-ţi doreşti. Ai nişte reguli de urmat, nişte condiţii de întrunit, ţi se cere să faci ceva anume, chiar dacă nu e chiar ceea ce ai visat sau cu care nu eşti de acord. Uneori, lucrurile bune vin şi sub o formă dezamăgitoare, dar nu trebuie să te cramponezi de ideea că nu-ţi place, la prima vedere.

Mai aşteaptă, fă ce ţi se cere, acceptă condiţiile chiar dacă pe moment nu-ţi plac, pentru că vei vedea că lucrurile bune vin la capătul acestui proces în care nu poţi face altceva decât să respecţi un regulament sau să faci întocmai cum ţi se spune de sus. Merită sacrificiul, pentru că vei fi recompensat din plin, şi nu uita: chiar dacă acum totul pare urât şi neplăcut, roadele vor fi demne de toată lauda. Fă ce ţi se spune şi vei fi mulţumit!

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia LEU

FECIOARĂ
Ca să te bucuri de iubire, de ce simţi cu adevărat, uneori e bine să mai închizi din acele portiţe care te tot trimit înapoi, spre trecut. Descoperi ce efect miraculos au iertarea şi uitarea, pentru că nu are rost să te tot întorci iar şi iar în trecut, nici la vechi motive de tristeţe, nici la iubiri demult apuse, pentru că pacea şi armonia se află aici, în prezent. Mai treci şi tu cu vederea unele aspecte pe care prea le-ai pus la index, şi, faci ce faci, tot la ele te întorci.

Şterge cu buretele amintirile sau nemulţumirile pe care iubirea ţi le-ai mai oferit uneori, pentru că ai învăţat din ele. Lasă trecutul în urmă, la locul lui, fie că e vorba de un trecut frumos, căruia îi duci dorul cu nostalgie şi pe care ai vrea să-l mai retrăieşti odată, fie că e vorba de un trecut urât, plin de regrete. Gata, ce-a fost a fost. Acum contează ce poate oferi şi primi inima ta în prezent, concentrează-te pe tine cel de azi, fără să tot faci comparaţii de genul: pe vremea aceea…

Mulţi îţi împărtăşesc din experienţa lor profesională. N-o fac ca să-ţi arate ţie ce grozavi sunt ei, ci chiar poţi folosi multe din informaţiile pe care ţi se oferă cu dragă inimă. Cei care vin acum la tine cu sfaturi, cu idei, îţi vor binele iar oferta lor ar fi benefică dacă ai primi-o cu adevărat. Cât timp cineva îţi oferă pe tavă nişte informaţii utile, nişte metode deja verificate, nişte soluţii de succes, de ce nu le-ai folosi şi tu?

Lasă orgoliile deoparte şi nu mai spune “ştiu eu mai bine”, pentru că acum e perfect să accepţi mâna întinsă cu prietenie de cei care chiar te pot ajuta. Da, şi tu ştii foarte bine ce e de făcut, dar ai pierde timp şi energie în zadar ca să ajungi la exact aceleaşi concluzii pe care ceilalţi ţi le oferă de-a gata. Ia-le, valorifică-le, acceptă ajutorul, nu e nimic ruşinos! Şi tu ai face la fel în aceeaşi situaţie pentru alţii, dacă ai deţine deja o soluţie eficientă.

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia FECIOARĂ

BALANŢĂ
O lună atât de veselă şi de amuzantă nu ai mai avut demult, deci distrează-te, simte-te bine, profită de orice motiv de sărbătorit. Iubirea însăşi e motiv de sărbătoare, ca atare te poţi folosi de luna dedicată iubirii pentru a o trăi din plin, cu entuziasm, cu fericire pe chip, cu inima deschisă. Dacă abia acum începe o iubire nouă, simţi acei fluturi fantastici în stomac şi parcă ai pluti, într-o stare de frumoasă beatitudine.

Orele petrecute în doi – sau voi doi în societate, la film, la dans, la vreo petrecere – sunt cel mai frumos dar de care ai parte acum. Dacă relaţia ta e mai veche deja, sărbătoare poate fi şi o logodnă, o cerere în căsătorie sau deja nunta! Se citeşte pe chipul tău o stare de bine, de confort, lipsit total de griji pentru că dragostea merge bine, deci cum să nu te simţi bine aşa?

Pentru că viaţa personală este în prim plan, profesia pare să alunece pe un plan secund, de parcă nu te-ar preocupa atât de mult. Nu ca altădată, ca atare simţi că ritmul încetineşte un pic. Poate nici nu apar evenimente ieşite din comun, ce-i drept, de aceea te duci la serviciu doar pentru că trebuie, nu pentru că te-ar aştepta acolo ceva special.

Familia e preocuparea ta numărul unu şi ei i te dedici cel mai mult, încât cariera ar putea avea un pic de suferit din cauza atenţiei acordate problemelor de acasă, totul e să nu te certe şeful că eşti cu gândul mereu la copii sau te prinde pe telefon întruna făcând lecţii cu cei mici, pentru că nici un superior nu va tolera atenţia ta îndreptată prioritar spre problemele de familie. Dacă nu se poate altfel, îţi iei câteva zile libere să stai acasă. Proiectele începute cândva par să stagneze, bat pasul pe loc, evoluează extrem de lent, şi la asemenea ritm de înaintare e şi normal să-ţi scadă interesul.

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia BALANŢĂ

SCORPION
Te avânţi în iubire cu capul înainte, cu încredere deplină şi curaj, fără măsuri de precauţie. Te gândeşti că, dacă tot apare o şansă la orizont, ce rost să despici firul în patru, să cauţi dovezi, să sapi după adevăruri? Iubirea merită trăită cu pasiune, ca pe o aventură fără precedent, şi se vede această atitudine de temerar în tot ce este legat de iubire.

Faci declaraţii fără să te gândeşti la consecinţe. Spui celui care te-a cucerit ce simţi, fără să ştii clar ce simte şi el. Ba chiar eşti gata să dai curs unei escapade sentimentale, deşi ştii şi tu că e riscantă sau chiar imposibilă. Nu-ţi pasă de urmări, de riscuri, de părerea nimănui, încât unii ar spune că te comporţi nebuneşte, prosteşte, că eşti orbit de iubire. Poate că eşti, dar aşa eşti tu, pasional, impulsiv, nu stai pe gânduri dacă inima ta se aprinde ca torţa. Acelaşi sentiment aparte poţi avea şi luna aceasta iar amorul te poate mistui, pur şi simplu. Dar ce bine te simţi!

Ai fost prea implicat într-un proiect profesional care a ajuns într-un punct în care ori s-a complicat şi nu-i mai dai de capăt, ori a atins un nivel în care nu mai are nimic de oferit. Cât timp eşti acolo, în miezul evenimentelor, e greu de crezut că vei înţelege corect ce ai de făcut, de unde vii şi încotro te îndrepţi, de aceea ar fi mai bine să te detaşezi un pic.

Apucă-te de altceva, ia-ţi câteva zile libere, nu te mai gândi atât de încrâncenat pe ce nu merge, pentru că ai nevoie de un dram de obiectivitate, de calm, care nu poate apărea cât timp eşti băgat până peste cap în aceste probleme. Dacă te-ai putea detaşa, ca şi cum nu ar fi vorba de tine, ai observa mult mai bine semnele ajutătoare, indicatoarele care îţi arată încotro să mergi, ce trebuie făcut, ce trebuie schimbat.

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SCORPION

SĂGETĂTOR
Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, pentru că nu ai greşit cu nimic. Dacă partenerul te judecă, îţi reproşează vrute şi nevrute, aruncă pe umerii tăi greşeli pe care nu le-ai făcut, nu te împovăra inutil doar de dragul lui. Rămâi liniştit, fii cinstit cu tine însuţi şi nu te considera vinovat de nimic. Dragostea e un joc în doi, şi cât timp tu te ştii nevinovat şi pur, de ce să te simţi cu musca pe căciulă? Nu cumva celălalt, partenerul, ştiindu-se pe el vinovat de cine ştie ce greşeli ascunse, îţi reproşează ţie exact aceleaşi lucruri pe care el le-a făcut?

Pe de altă parte, dacă totuşi – da, totuşi – ai o povară pe suflet care nu te lasă în pace, ia-ţi inima în dinţi şi recunoaşte-o, dar fără a te judeca prea tare pe tine însuţi. A greşi e omeneşte, totul e să recunoşti la timp şi să arăţi concret că nu a fost cu voia ta, ci a fost o eroare copilărească. Dacă iei această atitudine de copil inocent, ai cele mai mari şanse să treci cu brio impasul.

Dacă apelezi la oamenii potriviţi în ceea ce ai de făcut la serviciu, ai să vezi ce salt uriaş faci în planurile tale. Nu te baza doar pe ce ştii tu sau pe ce poţi tu, ci caută persoanele care pot juca şi ele un rol. Fie că apelezi la specialişti sau experţi plătiţi pentru serviciile pe care le pot presta în beneficiul tău, la cerere, fie că eşti parte dintr-o echipă în care trebuie să cooperezi permanent cu tovarăşii tăi, numai din relaţia directă cu oamenii apar şi succesele.

Da, tu te descurci de minune şi pe cont propriu, asta o ştie oricine, dar de data aceasta reuşita depinde enorm de felul cum îţi pui în valoarea capacitatea de a-ţi face noi relaţii oriunde sau curajul de a apela la cele deja existente. Scoate de la naftalină colecţia de cărţi de vizită primite de-a lungul timpului, pentru că printre ele poate fi şi numele unor persoane care ţi-ar putea fi de ajutor în carieră acum. Sună-le, n-ai ce pierde!

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia SĂGETĂTORCAPRICORN
Nu privi dragostea într-o notă atât de gravă, chiar dacă tu, din fire, eşti mai raţional, mai sobru, mai cumpătat. De data aceasta, iubirea cere un dram de amuzament, de libertate, de spirit jucăuş, iar atitudinea ta serioasă nu prea îndeamnă la joacă. Renunţă, deci, măcar pentru câteva zile, la haina omului matur, cu probleme şi griji, şi adu-ţi aminte de copilul din tine care mai are nevoie să se manifeste. Unde altundeva decât în iubire?

Joacă-te de-a iubirea, joacă-te cu jumătatea ta, lasă grijile deoparte şi fă tot ce-ţi spune inima să faci, fără să te gândeşti la ce spune lumea. Poţi avea parte de câteva zile luminoase, vesele, ca de vacanţă, în care iubirea ta se poate exprima liberă, fără nicio restricţie impusă ori de reputaţie, ori de vârstă, ori de statut. Lasă-le încolo, renunţă la orice, nu contează când iubirea te îndeamnă să zbori liber ca un fluture! Această atitudine copilărească te va ajuta, pe de o parte, să cucereşti pe cel de care îţi place şi pe de altă parte, dacă iubirea exista deja în viaţa ta, să aduci un aer proaspăt, ca de primăvară timpurie în relaţia voastră.

Nu poţi trece la etapa următoare ale unui proiect cât timp nu le-ai aşezat pe toate cele deja existente pe terenul cel mai sigur. Sunt aspecte care nu merg tocmai bine, există erori, există hibe, şi e nevoie de energie şi efort pentru a le echilibra pe toate. Imaginează-ţi că faci o curăţenie generală, o detoxifiere totală, şi abia după ce totul e curat şi clar, poţi să te gândeşti încotro trebuie să mergi de acum înainte.

Planifică-ţi etapele care vin în funcţie de felul cum cureţi terenul pe care ai mers înainte. Dacă scapi de restanţe şi griji din trecut, vei putea avea starea şi terenul adecvat pentru ceva nou, şi mai grozav, ca atare, înainte de a te gândi unde vrei să ajungi sau încotro mergi, lasă locul liber în spate. Viitorul depinde de un trecut aşezat acolo unde trebuie.

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia CAPRICORN

VĂRSĂTOR
Greu de spus cum merge iubirea luna aceasta, pentru că ai atitudini diametral opuse de la o zi la alta. Sunt momente când preferi să laşi lucrurile să curgă de la sine, te laşi în voia curentului, fără să te opui, ca apoi să te trezeşti că vrei lucruri bine stabilite, clare, certe, scrise negru pe alb.

Schimbi registrul de câteva ori pe parcursul lunii, treci de la indiferenţă şi superficialitate, la încrâncenare şi seriozitate, încât nici tu nu mai ştii clar cum eşti şi ce vrei în iubire. Vrei o aventură libertină în care să faci ce vrei sau vrei totuşi o relaţie stabilă, cu reguli bine stabilite? Nici partenerul nu te înţelege, pentru că eşti oscilant în iubire. Lasă lucrurile să curgă cum vor, convins că, atunci când va apărea persoana potrivită, vei prinde rădăcini şi te vei opri la ea definitiv, dar până atunci eşti ca pana dusă de vânt.

Eşti prins în tot felul de activităţi în legătură cu oameni care au interese similare. Din colaborări, din contracte, din relaţii directe cu cei care îţi seamănă pot apărea acum şi rezultatele cele mai bune. E o perioadă abundentă în proiecte interesante, în contracte noi, în propuneri profitabile, munceşti mult şi te implici în toate cu plăcere, pentru că e pe stilul tău.

Sunt momente când dai peste persoane cu care te înţelegi perfect, cu care ai o relaţie de colaborare perfectă, armonioasă şi merită să vâsliţi laolaltă în aceeaşi barcă, de vreme ce fiecare are ceva de câştigat de aici. Sunt mari şanse să găseşti un loc de muncă nou, în care te vei implica trup şi suflet, ceva care îţi va oferi şi satisfacţii şi bani, deopotrivă, şi, ca la orice nou început, eşti plin de elan, de energie, de entuziasm şi bucurie. Te duci la serviciu cu drag.

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia VĂRSĂTOR

PEŞTI
Tot amâni o decizie, de parcă ţi-ar fi teamă de o confruntare sinceră şi directă, dar nu mai tergiversa lucrurile, nici cele bune, nici cele rele, pentru că rămâi captiv într-o zonă în care nimic nu mai merge. Iubirea îţi cere un dram de curaj ca să poţi depăşi o pasă nu tocmai fericită care te cam apasă. Probabil iubirea nu evoluează în direcţia sau în ritmul în care ai fi dorit, probabil băteai pasul pe loc, fără să ştii clar pe ce te bazezi. Dar dacă ai renunţa la această atitudine pesimistă, ai descoperi că ai parte şi de multe lucruri bune.

Da, poate ceva lipseşte, poate ceva nu e chiar aşa cum visai, dar cu siguranţă sunt alte aspecte foarte bune care merită valorificate şi puse în lumină mai mult. Nu primeşti una sau alta, dar primeşti cu totul altceva, şi tot e bine! Ia taurul de coarne şi spune cu mai mult curaj ce-ţi doreşti – nu ce NU-ţi doreşti – spune ce visezi să primeşti, nu ce lipseşte, spune cum ai vrea să fie dragostea, nu cum NU este… Cu cât reuşeşti să transformi o negaţie într-o afirmaţie, o lipsă într-un atu, cu atât mai uşor eventualele neplăceri sentimentale vor păli. Spune da oricând îţi vine să spui nu, şi se schimbă atmosfera în cuplu.

Iubeşti ceea ce faci la serviciu, pui mult suflet, şi e normal ca, la asemenea consum energetic şi emoţional, să apară şi roade dintre cele mai bune. Unii ar spune că munceşti prea mult, că exagerezi poate, că faci mai mult decât ar trebui, dar cât timp ţie îţi place ce faci, nimeni nu-ţi taie elanul.

Acest entuziasm te îndeamnă să înaintezi repede spre următoarele etape ale proiectelor care te atrag atât de mult, şi la cât de repede pedalezi, e şi normal să ajungi rapid la roadele cele mai bune. Pasiunea pe care o investeşti aduce rezultate demne de laudă care la rândul lor te motivează să tragi şi mai tare, deci intri într-un circuit fără întrerupere. Un succes îl naşte pe celălalt care naşte alt succes care te motivează şi mai departe, şi tot aşa, nu te poţi o

ZODIAC AMOROS: cum iubesc persoanele din zodia PEŞTI

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *