Mp3

CONCURS CU PREMII: Cel mai bun banc cu Iohannis

Logo DOZA de BINE

Pentru că el a ajuns preşedinte, iar lucrul bine făcut începe cu un zâmbet (nu neapărat ironic), lansăm concursul “Cel mai bun banc cu Iohannis”. Klaus Werner Iohannis, desigur!

Trimite-ne bancul tău pe această temă şi ai şansa de a câştiga unul din cele 3 premii puse la bătaie pentru acest concurs.

Bancul tău trebuie să fie scris în limba română (fără “atacuri la gramatică” şi fără prescurtări caracteristice mediului online), iar limbajul să nu poată fi considerat vulgar, ofensator sau discriminatoriu.

Premiul I va fi acordat celui mai bun (hazliu, original) banc, iar Premiile II şi III vor fi acordate prin tragere la sorţi.

Pentru a te înscrie în concurs, tot ce trebuie să faci este să adaugi bancul tău ca şi comentariu la acest articol. Atenţie! Adresa de mail declarată trebuie să fie validă, pentru a putea fi contactat(ă) ulterior, în cazul în care te vei număra printre câştigători.

Fiecare participant are dreptul să participe cu maxim două bancuri. În cazul în care un participant va trimite mai multe bancuri, vor fi jurizate doar primele două!

Premiul I va fi virat în contul câştigătorului sau transmis prin poştă, la adresa de domiciliu.

Premiile II şi III vor fi expediate prin poştă, la adresa de domiciliu.


IMPORTANT!

 • – Pot participa doar persoanele care au împlinit 14 ani şi deţin o carte de identitate (sau un paşaport)
 • – La acest concurs, vor fi luate în considerare răspunsurile (comentariile) postate până duminică 14 decembrie 2014, ora 23:59. Nu vor fi luate în considerare răspunsurile transmise prim email sau postate pe pagina de Facebook.
 • – Bancurile (comentariile) vor fi afişate (aprobate) după expirarea termenului de participare. Nu vor fi aprobate pe măsura postării lor pentru a nu influenţa răspunsurile următorilor participanţi
 • – Participarea la acest concurs cu premii nu presupune plata directă sau indirectă a vreunei taxe sau achiziţionarea unui produs.

AŞTEPTĂM RĂSPUNSURILE VOASTRE!

Şi NU UITAŢI! O zi reuşită depinde de DOZA DE BINE.

 

19 thoughts on “CONCURS CU PREMII: Cel mai bun banc cu Iohannis

 1. Nina Scoicaru

  IO HANN IS d.i.n R.o.m.a.n.i.a s.i d.a.u s.f.o.a.r.a- IS c.u l.u.c.r.u.l b.i.n.e f.a.c.u.t. IO lui Ponta HA i-a.m z.i.s, v.o.t.u.r.i p.e.n.t.r.u e.l NNIS, NNIS.

 2. Catalin

  Iohannis ii invita pe Udrea si Antonescu sa se intalneasca in noua lui resedinta oficiala din Floreasca, sa puna tara la cale. Ca de obicei, Antonescu doarme prea mult si nu mai ajunge la intrunire. Udrea se enerveaza si nu vrea sa mai dezbata problemele de pe ordinea de zi a sedintei.
  Iohannis decide sa consemneze evenimentul in noua sa carte, ce va iesi pe piata dupa terminarea mandatului, in fraze scurte, asa cum ii e obiceiul:
  “Venit Udrea. El nu sculat. Ea pierdut cheful. Ghinion! Facut singur. Lucru bine facut!”

 3. Nina Scoicaru

  I.O, K.l.a.u.s W.e.r.n.e.r I.S, c.u l.u.c.r.u.l b.i.n.e f.a.c.u.t I.S, cu c.as.e m.u.l.t.e I.O I.S, I.O m.a.s.i.n.i c.a.d.o.u p.r.i.m.e.s.c s.i p.e P.o.n.t.a-l p.a.c.a.l.e.s.c.

 4. Scoicaru Laurentiu Octavian

  K.l.a.u.s W.e.r.n.er I.S, l.a a.l.e.g.e.r.i I.O l.u.i P.o.n.t.a H.A i-a.m z.i.s: t.u v.o.r.b.i.s.i m.u.l.t.e, d.e t.o.a.t.e, I.O v.o.r.b.e l.a m.i.n.e N.N.I.S, N.N.I.S. I.O s.e.c.r.e.t.e s.t.i.u p.a.z.i, t.o.t.i s.e-n.t.r.e.a.b.a c.u.m v.o.i f.i. I.O H.A l.a t.o.t.i v.a z.i.c N.N.I.S, N.N.I.S..,

 5. Murgoci Claudiu

  În timp ce se afla la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 decembrie, Iohannis a fost mușcat de un ciobănesc german.

 6. Paiu Dan iordan

  Kauss iohannis se intalneste cu traian Basescu care il intreaba:
  -Domnu iohannis,ce faceti daca va amplaseaza cineva o bomba?
  -Il impus inainte de a amplasa bomba.

 7. Paiu Dan iordan

  Se duce klauss Iohannis la magazin si il intreaba pe vanzator:
  -Buna ziua,aveti naftalina?
  -Avem,raspunde vanzatorul.
  -Dati-mi va rog 5 pachete.
  Ia Klauss Iohannis pachetele,le duce acasa si vine iar la magazin si intreaba:
  -Mai aveti naftalina?
  -Mai avem,ii raspunde vanzatorul.
  La care Iohannis raspunde:
  -As dori sa cumpar tot stocul.
  La ccare vvanzatorul ii spune:
  -Domnule iohannis,dar aveti multe molii daca ati cumparat tot stocul.
  Iar Iohannis ii raspunde:
  -Nu domnule,am numai doua molii.
  Vanzatorul il intreaba:
  -Si pentru doua molii trebuie sa cumparati tot stocul?
  -Pai,ce vreti?Daca nu le nimeresc!

 8. Camelia Covaci

  Cică Iohannis în legătură cu cutremurul cu magnitudinea 5,7 petrecut în zona Vrancea:

  Nu vă panicați, dragii mei! Nu a fost cutremur… E doar Iohannis, cel care v-a promis că va face ca lucrurile să se miște în România!”

 9. George Neacsu

  Cei din TVR au avut de furca cu Iohannis la filmarile legate de mesajul de an nou al presedintelui ales . Au stricat 37 de casete beta pentru a citi pe prompter mesajul dar dupa citirea mesajului in acest an programul va fi decalat cu sase ore in asa incat mesajul va incepe la orelel 18.00 ca sa aiba timp sa il citesca pana la orelel 24.00 !!!

 10. puti melisa

  Iohannis e la poarta raiului , el vede ca intra inaintea lui si trece poarta Basescu . portarul i spune lui Iohannis : -nu primim fosti sau viitori presedinti .
  -dar pe Basescu de ce l-ati primit ?
  – apoi portarul spune : – dar ce Basescu a fost presedinte ? :)))))))))))))

 11. puti madalin

  Iohannis se duce in oras cu atuobuzul … dar el ce vede ? un caine cu o bomba in gura . cateva momente mai tarziu cainele i arunca bomba in pantaloni . Iohannis cand a zburat in aer a cazut in balegar ;))))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *