Mp3

4 septembrie – ziua făuritorului

Businesswoman and business plan

Tema dominantă din vieţile persoanelor născute pe 4 septembrie este aceea de a construi. Indiferent de carieră pe care au ales-o, situaţia familială sau cercul social pe care şi l-au creat, ei sunt preocupaţi de chestiuni de structură, formă, oraganizare şi de asamblare a lucrurilor pentru a le face productive.
Deşi mulţi dintre nativii zilei de 4 septembrie posedă aptitudini tehnice, ei se vor remarca mai ales în domeniul prognozării şi planificării. De exemplu, sistemele de construcţie care produc bunuri şi furnizează servicii sunt punctul lor forte. Pragmatici până la extreme, nativii zilei de 4 septembrie consideră că măsura reală a metodelor constă în rezultate.

Deoarece înţeleg cum funcţionează aceste sisteme, cei născuţi astăzi sunt capabili să critice, să analizeze şi uneori chiar să distrugă anumite concepte pentru a demonstra când şi unde nu funcţionează. În plus, persoanele născute pe data de 4 septembrie pot sugera adesea soluţii practice sau îmbunătăţiri ce se vor dovedi într-adevăr foarte vizibile.

Persoanele mai puţin evoluate născute pe 4 septembrie care nu doresc să contribuie la binele societăţii pot deveni infractori sau oameni care ştiu să înşele sistemul, deoarece cunoştinţele lor referitoare la funcţionarea acestor sisteme sunt în general destul de temeinice.

Nativii zilei de 4 septembrie adoptă de obicei varianta cea mai de durată atunci când întreprind ceva pentru că sunt mult mai preocupaţi de eficiență. În cazul unei activităţi profesionale în cadrul căreia vor furniza produse sau servicii, ei îi vor asigura pe clienţi că marfa lor merită toţi banii. Pentru ei este destul de important ca viaţa să fie prosperă şi plină de succes deoarece consideră că o întreprindere care funcţionează în pierdere este un adevărat dezastru.
Desigur, nu toţi nativii zilei de 4 septembrie sunt implicaţi în construirea structurilor sau entităţilor tangibile. Totuşi, majoritatea persoanelor născute astăzi vor avea tendinţa de a acumula sau cultiva ceva în cadrul locului de muncă. Dacă nativii zilei de 4 septembrie îşi construiesc o carieră, o reputaţie sau o “dinastie” în familie, stabilesc aceste lucruri încet, acţionând cu grijă şi construind totul pas cu pas.

Cei născuţi astăzi consideră că cei mai în vârstă trebuie să se retragă pentru a face loc generaţiei tinere. Dacă sunt puşi faţă în faţă cu o structură bazată pe o fundaţie mai puţin trainică, în general, impulsul lor este să-l distrugă şi să îl clădească din nou, nu doar să cârpească şi să repare.

Este posibil ca ceilalţi să nu le înţeleagă atitudinea, preferând să lase lucrurile aşa cum sunt, indiferent cât de depreciate ar fi. Dar gurile rele, prietenii răi, căsătoriile nereuşite, clădirile prost făcute, ideile proaste, chiar maşinile defecte vor avea aceeaşi soartă în mâinile unui nativ al zilei de 4 septembrie. Într-adevăr cei născuţi în această zi sunt nemiloşi când taie de la rădăcină ceea ce consideră nesănătos pentru întregul organism, chiar dacă acel organism este reprezentat de un obiect, un corp omenesc, o familie sau o companie.

SFATURI
Încearcă să îţi pui cunoştinţele în slujba unor chestiuni morale. Urmează-ţi dorinţa de a acţiona, dar nu-ţi neglija nevoile. Fii mai puţin pretenţios, însă menţine-ţi standardele la un nivel înalt.

PUNCTE FORTE
– Metodic
– Capabil
– Constructiv

PUNCTE SLABE
– Inflexibil
– Exigent
– Exagerat de precis (Text: secretulnumerelor.ro, Foto: blog.smei.org)

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Haushaltsauflösung Berlin