Mp3

Novak Djokovic va fi tată pentru a doua oară

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi mondial, şi soţia sa Jelena Ristic aşteaptă al doilea lor copil, care va veni pe lume în a doua parte a acestui an, informează presa din Serbia.

Conform site-ului “In Serbia”, Jelena se află în cea de-a doua lună de sarcină şi va rămâne la Monte Carlo, unde locuiesc cei doi în prezent, până la naşterea copilului.

“Nole” şi soţia sa mai au împreună cu băieţel, Stefan, care a venit pe lume în octombrie 2014, tot în Principatul Monaco.

“Jelena suspecta încă de la începutul acestui an că este gravidă, însă a decis să facă o vizită unui medic, care i-a confirmat fericita veste. Ea l-a anunţat pe Novak prin telefon, nu a mai aşteptat să ajungă acasă. Amândoi au ţipat practic de bucurie, deoarece şi-au dorit mereu să aibă doi copii”, a declarat pentru site-ul respectiv un apropiat al familiei tenismanului.

Novak Djokovic (29 ani), câştigătorul ediţiei de anul trecut a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, urmează să revină în competiţie cu ocazia Mastersului 1.000 de la Indian Wells (SUA). (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/Novak Djokovic )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *