Mp3

Horoscopul lunii aprilie 2015

horoscopul-luniiBERBEC

Lucrurile ar trebui să meargă ca unse în plan sentimental, de vreme ce Jupiter, bine instalat alături de inima ta, primeşte numai influenţe pozitive de la Uranus, care se află în zodia ta. E momentul tău de răsunet, în care te poţi afirma, poţi atrage atenţia asupra ta, poţi veni cu iniţiative demne de toată lauda, ca atare nu trebuie să stai cuminte şi să aştepţi auspiciile norocoase, ci să le generezi chiar tu, prin voinţă proprie. Poate fi o lună de succes în iubire, cu mari şanse de a cuceri pe cel care te atrage, de a te îndrăgosti din nou, de a face lucruri complet noi ce pot surprinde partenerul. Gândeşte-te că un astfel de trigon Uranus-Jupiter în zodii de foc nu ai mai avut niciodată ăi poate să lucreze atât de bine în avantajul tău, căci Uranus ţi-e un bun aliat. Te stimulează să arăţi ce poţi, cine eşti, ce vrei, deci nu aştepta să pice din senin, ci ia tu singur, cu mâinile tale.

Este momentul ideal pentru o schimbare de proporţii în plan sentimental, cu marea şansă de a începe o relaţie nouă cu adevărat importantă, poate chiar cu persoana care îţi este predestinată ca viitor partener de viaţă. Pentru că da, este şi un moment în care viaţa de cuplu, căsnicia, relaţia cu jumătatea ta oficială intră în atenţia astrelor care cer mai mult de la tine: decizii, schimbări, iniţiative majore. Nu te teme de propriile tale decizii, fii sigur că le iei pe cele mai adecvate! Profită de zilele din preajma Paştelui pentru a te afirma în ochii persoanei care te atrage cu şansa unui eveniment de mare intensitate: o cerere în căsătorie, o declaraţie de dragoste, o primă întâlnire de succes, o cucerire rapidă! E foc şi pasiune în atmosferă şi sunt în beneficiul tău!

La câtă energie ai la purtător luna aceasta, când Soarele, Mercur şi Uranus se întâlnesc din nou în zodia ta (se întâmpla la fel şi anul trecut pe vremea aceasta), de data aceasta eşti mult mai bine susţinut, pentru că mai sunt şi alte două planete importante în zodii de foc, care te susţin de minune! Tot ce-ţi pui în cap, orice acţiune în care investeşti pasiune, energie pozitivă, entuziasm, dorinţă de succes, poate duce la roade dintre cele mai fericite, totul e să iei taurul de coarne şi să porneşti pe acel drum nou. Ai ocazia – la începutul lunii – să-ţi pui mai bine în valoare talentele cu care eşti înzestrat, şi, pe lângă talent, ai şi un bagaj imens de ambiţie, deci pune-le pe toate la treabă.

La asemenea concentrare de forţe, ai putea repara cu succes şi o serie de probleme mai vechi de la serviciu, poţi alunga unele temeri sau unele îndoieli care îţi dau târcoale, poţi recupera din imaginea ştirbită prin vechi erori, poţi redresa balanţa dezechilibrată la locul de muncă. Nu uita reţeta de succes a acestei luni în carieră: gândeşte pozitiv, spune permanent da, pot, ştiu, sunt cel mai bun, şi apoi apucă-te serios de treabă! Profită de această accentuare a energiilor zodiei tale, pentru a porni lucruri măreţe, pentru a face un pas în faţă şi a atrage atenţia asupra ta, pentru a da startul unor proiecte majore, care te pot propulsa mai sus. Ai atât de multe resurse la tine, încât ar fi culmea să stai cuminte în banca ta: afirmă-te!

Marte şi Venus, împreună în Taur în prima jumătate a lunii, în zona dedicată banilor, îţi sunt aliaţi de nădejde, la prima vedere. Totuşi Venus, care deşi ar trebui să se simtă bine aici şi să-ţi aducă auspicii norocoase pentru venituri suplimentare, este prinsă în corzi de Jupiter din Leu, un eveniment care nu s-a mai întâmplat de vreo 11-12 ani, ceea ce te poate îndemna şi la unele excese ce pot dezechilibra balanţa financiară. Ai grijă la tot ce-ţi face cu ochiul acum, pentru că eşti mai cheltuitor, şi asta nu te ajută să iei cele mai înţelepte decizii cu banii tăi, ci ai putea fi atras de lux, de abuzuri, de cumpărături care nu-ţi sunt chiar necesare în acest moment, deci ţine sub control banii, mai ales dacă ai ceva bani la dispoziţie şi eşti gata să-i cheltui! Ţine minte această vorbă: nu tot ce străluceşte e aur! Eşti destul de impulsiv luna aceasta şi ai putea face multe mişcări bruşte, pe care mai târziu le vei regreta, inclusiv în plan financiar!

TAUR

Porneşti luna în forţă, cu Marte chiar la uşa ta, vizită pe care o aştepţi de vreo doi ani, deci primeşte energia lui Marte pentru tot ce-ţi propui măreţ! Că e vorba de mai mult curaj pentru a-ţi exprima sentimentele (şi cât timp îl ai şi pe Venus în ograda ta, în prima decadă a lunii, cu atât mai bune sunt auspiciile pentru iubire), sau că e vorba de curajul de a lua taurul (din tine) de coarne pentru un nou început în forţă în carieră, bucură-te de acest arsenal de resurse încărcate la maxim pentru a reuşi în orice activitate în care e nevoie de un dram de curaj. Iniţiativele sunt favorizate, deci hai, fă ceva! Ai atât de multe instrumente la dispoziţie, încât ai putea repara o mulţime de aspecte care nu au mers tocmai bine în plan sentimental.

Vă oferiţi unul altuia nişte explicaţii logice şi bine argumentate menite să alunge suspiciunea şi nesiguranţa. Iei decizii ferme care te ajută să dai un curs ascendent relaţiei de iubire. Vorbiţi amândoi cu cărţile pe masă, sinceri şi deschişi, cu privire la felul în care vedeţi viitorul, ce aveţi în comun, ce doriţi voi doi, în cuplu, ce aşteptaţi unul de la altul. Era şi timpul să aveţi o asemenea discuţie în care raţiunea, înţelepciunea, maturitatea fiecăruia are ceva de spus, nu neapărat iubirea. Este şi ea pe acolo, fără doar şi poate, dar pentru o viaţă sentimentală limpede şi aşezată, e nevoie de cap! Ai răbdare cu cel pe care-l iubeşti, acordă-i timp, investeşte încredere în voi! Înainte de mijlocul lunii, s-ar putea naşte o idee curajoasă în mintea ta cu privire la o nouă direcţie pentru iubirea voastră şi aştepţi cu nerăbdare momentul să i-o prezinţi şi partenerului. Caută momentul potrivit pentru asemenea iniţiativă!

Te bate gândul unor mari schimbări profesionale, poate un nou job, poate un al doilea loc de muncă, dar încă nu a venit şi momentul să dai startul acestor planuri. Păstrează-le în memorie, gândeşte-te bine asupra lor caută elemente ajutătoare care să contribuie la startul acestor acţiuni, dar nu te apuca deja de treabă. Mai e nevoie să analizezi situaţia o vreme, ca nu cumva să iei decizia la primul impuls, fără să deţii toate resursele necesare unui succes deplin. Nu renunţa la acest gând, doar adună noi şi noi detalii! Presimţi, într-un mod ciudat, că se apropie un eveniment care te poate trimite spre o nouă direcţie, dar mai tragi încă de timp, mai aştepţi, nici tu nu ştii foarte bine ce, dar cu Marte în zodia ta, eşti foarte dornic de noutate, de schimbare, de iniţiativă, încât n-ar fi deloc de mirare să începi deja să pui în practică ideea ta.

Dacă nu decizi deja schimbarea de macaz, măcar te informezi la modul cel mai serios, descoperind o mulţime de informaţii care, cândva, vor contura viitoarea ta carieră. Vrei o altă profesie, alt job, o mai bună evoluţie profesională? Le poţi atinge, dar e nevoie să te apuci de învăţat, deci n-ar strica să găseşti acel curs de specializare, acea facultate, acea şcoală de la care să acumulezi noua experienţă ce ţi se cere. Nu e vorba de cursuri intensive de câteva zile, ci poate fi începutul unei etape mai lungi, de cel puţin câteva luni, care se va termina cu un examen ce te poate trimite acolo unde îţi doreşti. Eşti conştient de efortul care ţi se cere, dar ambiţia nu te lasă în pace până nu faci pasul cel mare!

Foarte promiţătoare a doua parte a lunii în privinţa banilor, pentru că sextilul superb dintre Venus şi Jupiter poate aduce auspicii norocoase pentru afacerile tale, pentru contracte, tranzacţii, cumpărături, vânzări, deci orice acţiune în care intri în legătură cu cineva cu scopul de a sa sau primi bani. Ai ceva de vânzare? Vrei să cumperi ceva şi tot cauţi o ofertă bună? Vrei să promovezi un serviciu care ţi-ar putea aduce profit? Atunci păstrează aceste acţiuni pentru a doua parte a lunii, când Venus în Gemeni şi Jupiter în Leu te susţin cu idei profitabile şi curajoase. Îţi pot veni acum nişte idei excelente care merită pusă în practică rapid, pentru că pot fi startul unei noi strategii financiare. Ai şi curaj şi energie la purtător, şi creativitate maximă, şi calităţi în planul comunicării, deci poate fi momentul ideal să dai startul unei noi afaceri sau să aduci un suflu nou unei vechi activităţi comerciale. Cumpărăturile şi investiţiile în confortul tău sunt şi ele favorizate în a doua parte a lunii în mobilă, decoraţiuni, obiecte de lux, poate chiar şi o casă!

GEMENI

Trebuie să tragi o linie foarte clară între prietenie şi iubire, că nici nu ştii cum te trezeşti că cel care, până mai ieri, îţi era cel mai bun prieten, dintr-o dată generează nişte emoţii cu totul noi în inima ta. Nu e chiar indicat să încurci cele două niveluri ale relaţiei şi să le laşi aşa cum erau, la locul potrivit, ca să nu pierzi nici prietenia, nici iubirea. Un cuvânt aruncat într-o doară într-un moment de impulsivitate poate da peste cap o relaţie care părea să meargă bine, de aceea ar fi bine să nu aduni mere cu pere, adică să nu cauţi iubirea într-o relaţie de prietenie. Pe de altă parte, viaţa în doi este bine aşezată, bine conturată, discutaţi amândoi cu maturitate şi seriozitate, şi puneţi ţara la cale.

Se pot naşte acum nişte proiecte foarte interesante de viitor, la care şi tu şi jumătatea vă aduceţi contribuţia trup şi suflet, şi mai trebuie doar să le daţi startul! E vremea unor declaraţii capitale în cuplu, deci fii pregătit să-ţi exprimi punctul de vedere cu mai mult curaj. Intrarea lui Venus în zodia ta pe 12 aprilie e o vizită foarte plăcută pe care o aşteptai de mult, pentru că îndulceşte relaţia de iubire, amplifică declaraţiile de dragoste, înmulţeşte numărul întâlnirilor romantice, îţi dă chef de cuceriri, sau poate chiar oferă şansa unei noi iubiri frumoase. Dacă cineva anume ţi-a furat inima, ridică-te pentru dreptul tău la fericire: spune sincer ce simţi şi exprimă-ţi dragostea în cuvinte meşteşugite.

E bine să fii ceva mai discret la serviciu, să-ţi vezi de treaba ta cu seriozitate şi hărnicie, fără să vrei neapărat să ieşi prea mult în evidenţă. Important e să îţi duci la îndeplinire sarcinile asumate fără să te cramponezi în piedici, critici sau cine ştie ce alte reacţii ceva mai agresive ale unora. Nu te vor atinge, ca atare prefă-te că nici nu-i auzi, ci du-ţi misiunea la îndeplinire. Oboseala se va resimţi, poate pentru că sunt momente când munceşti peste puterile tale, prea mult. În a doua parte a lunii ai o energie de invidiat, dar tocmai pentru că eşti capabil de multe, trebuie să-ţi ţii sub control aceste resurse fantastice de energie, ca să nu le consumi aiurea sau să le canalizezi în direcţii neadecvate.

Nu e momentul s-o faci pe grozavul, nici să lupţi pentru supremaţie, ci doar să-ţi iei în serios munca şi să investeşti toată energia în ceea ce faci. Încă nu a sosit şi vremea recompenselor, dar e vremea când munceşti din greu, sârguincios şi motivat pentru ceea ce vei obţine la capăt. Nu mai e mult până acolo, trage tare! Fii pregătit şi pentru diverse decepţii, în sensul că cei care ar fi trebuit să te susţină, să te completeze, să vină alături de tine în aceeaşi barcă, vin mai degrabă cu diverse comentarii care îţi cam taie elanul. Nu te lasă să visezi, nu te lasă să te mişti liber, ci parcă îţi pun doar beţe în roate, ca atare e greu să ajungi acolo unde vrei! Nu acum, nu azi, nu mâine, dar curând cu siguranţă!

Te gândeşti foarte serios la o afacere nouă, la o idee nouă care ar putea oferi perspective financiare net superioare în viitor, şi acum ar fi un moment excelent să-i dai startul. Chiar dacă mai ai unele rezerve şi, mai ales, ai unele obstacole de trecut înainte, nu renunţa la ideea ta. În prima decadă a lunii e bine să îndrăzneşti să ceri mult de la acea idee care se naşte în mintea ta, să o construieşti cu încredere şi entuziasm, să investeşti în ea tot ce ai mai bun, pentru că poate fi scânteia spre o cale nouă aducătoare de succes. Eşti motivat, stimulat, încurajat să porneşti pe calea cea nouă, şi, cât timp păstrezi acest tonus ridicat, dorinţa aprinsă şi motivaţia vie, nimeni nu te va opri din avânt. Nu te baza pe alţii, ci doar pe propriile tale puteri, pentru că e un drum care poate evolua de minune dacă ai libertate deplină, dacă lupţi pentru independenţa ta financiară.

RAC

Ai un talent aparte de a repara, prin cuvintele cele mai potrivite şi deciziile cele mai înţelepte, multe aspecte care făceau ca relaţia de cuplu să mai scârţâie. Se vede că ţi-ai învăţat lecţiile şi acum ştii exact ce să spui, sub ce formă să-ţi exprimi ideile şi intenţiile ca să fii bine înţeles. Ai curajul să spui ce ai în minte, pentru că mesajul tău va fi cât se poate de limpede, astfel încât să alungi îndoiala, suspiciunea, frica din relaţia pe care o dezvolţi. Recunoşti că ai mai greşit, din când în când, recunoşti că lecţiile primite şi de tine au fost suficient de aspre încât să-ţi accepţi slăbiciunile, deci, dacă tot te-ai maturizat din experienţele trăite, arată-i partenerului cât de bine ştii să gestionezi acum relaţia.

Recunoaşte dacă ai greşit, admite că ai mai ascuns uneori adevărul, fii sincer şi stai de vorbă faţă în faţă cu persoana iubită. Puteţi lua împreună decizii demne de laudă! Parcă se aşează iar lucrurile în viaţa ta amoroasă şi, dacă mergeţi pe un teren mai stabil, aveţi amândoi curajul să investiţi mai mult. Vă faceţi unul altuia nişte promisiuni şi nu numai că le declaraţi sus şi tare, dar deja luaţi unele măsuri, semn că aţi şi început să le duceţi la îndeplinire. Gândeşte-te ce angajamente ţi-ai luat faţă de persoana iubită şi treci la fapte. Ai promis să te schimbi? Fă-o! Ai promis să renunţi la un comportament care nu face bine relaţiei? Ţine-te de cuvânt! E momentul ideal să dai alt curs vieţii voastre în doi: unul mai matur, mai stabil, mai spiritual, de perspectivă!

Lucrurile merg foarte bine în cariera ta, parcă te simţi mai sigur pe poziţia ta, mai motivat să urci şi mai sus, prin forţe proprii. Se pot ivi unele şanse excelente de a te lansa, de a te remarca, de a-ţi atinge marile scopuri, pentru că îţi priveşti serios rolul în carieră şi îţi asumi sarcinile cu optimism. Cât timp te duci la serviciu cu inima şi mintea deschise, ca la un loc unde eşti apreciat şi preţuit, şi nu către un loc al terorii, toate vor evolua excelent!

Ocaziile bune în care vei fi lăudat, propulsat în frunte, pus în lumină nu lipsesc, ci dimpotrivă, ar fi momentul tău de succes deplin, dar cu condiţia să laşi modestia şi frica la o parte şi să spui cât se poate de stăpân pe tine că ştii, că poţi, că eşti persoana cea mai potrivită pentru a purta laurii victoriei. Fii îndrăzneţ, fii sigur pe valoarea ta şi luptă pentru şansa ta la afirmare. Momentul în care tu vei sta în fruntea clasamentului nu e departe, deci trage tare. Eşti pe val, nu rata ocaziile bune!

Reuşitele profesionale generează şi venituri mai bune, ca atare, dacă tocmai ai fost propus pentru o promovare, dacă tocmai ai pus bazele unei afaceri promiţătoare, dacă ai ajuns în frunte prin ceea ce ştii sau faci tu cel mai bine, fii sigur că urmează şi efectele la nivel financiar. Bunăstarea bate la uşa ta cu insistenţă, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazie. Nu trebuie să dai iama prin bani, dacă tot simţi o oarecare ameliorare a acestui plan, deci lasă banii să se mai adune înainte de a face planuri mari cu ei. Acum poate doar auzi vestea bună cu privire la apariţia unor sume mai mari, dar roadele palpabile s-ar putea arăta abia în ultima decadă a lunii, deci lasă marile investiţii, cheltuieli sau cumpărături pentru acea perioadă.

LEU

Vorbeşti la modul cel mai serios cu persoana iubită despre planuri de viitor, despre principii morale, despre ceea ce investeşte fiecare în relaţie şi eşti mulţumit de concluziile la care se ajunge. Simţi că relaţia se aşează pe un teren mai solid, mai stabil, puneţi mai mult accent, amândoi, pe fidelitate, respect, încredere reciprocă, iar dovezile pe care vi le prezentaţi unul altuia sunt de netăgăduit. E un moment în care succesul sentimental depinde mai ales de energia pe care o verşi tu în toate planurile de suflet, deci, atât timp cât tu te implici cu entuziasm şi dăruire, vei primi însutit înapoi. Oferă, dăruieşte, deschide-te! Minunatul trigon dintre Jupiter şi Uranus în zodii de foc te dinamizează la maximum şi îţi dau mai mult chef să te remarci, iar această şansă de afirmare se poate resimţi şi în plan sentimental.

Dacă iubeai pe cineva şi aşteptai un semn de interes şi de atracţie, poate apărea acum sub diverse forme, ca atare ia-ţi inima în dinţi şi exprimă-te liber. Fii clar în exprimare, nu face apropouri. Îţi place de el? Spune-i-o! Ai gânduri mari cu el? Spune-i şi asta! Dintr-o comunicare deschisă, sinceră, tonică se nasc acum cele mai frumoase evenimente în doi. Nici nu ştii cum, din acest imens curaj de schimbare, se iveşte şi o iniţiativă nouă în cuplu, care vă trimite într-un sens mai bun pe voi doi, sau faci sau ţi se face o declaraţie de dragoste sau o cerere în căsătorie, dar toate aceste declaraţii trebuie bine argumentate, nu doar aruncate în vânt, la primul impuls. Gândeşte-te şi ce vine după ele! Să le faci e uşor, să le respecţi e mai greu!

Cu Marte în zona dedicată carierei, eşti plin de energie, de ambiţie, dar şi de chef de muncă, căci nu stai locului nicio clipă. Munceşti mult, eşti harnic, sârguincios, preiei pe umerii tăi sarcini dificile, tocmai pentru că lumea ştie că le poţi duce. De vreo 2 ani îl aştepţi pe Marte să anime atât de bine planul profesional: îl animă, dar îl şi agită deopotrivă, pentru că ambiţiile tale cresc cu această ocazie, vrei mai mult, lupţi pentru a fi apreciat, pentru a ţi se recunoaşte valoarea şi talentele, şi bine faci! Succesul vine numai prin muncă multă, dar la cât de energic eşti, nici nu e greu pentru tine să reuşeşti! Poate fi un moment bun să te afirmi, să ieşi primul din competiţii intelectuale majore, să iei nota maximă la diverse examene, să câştigi un job foarte bun, deci nu sta în banca ta tocmai acum, când eşti atât de bine susţinut de planete ca Marte, Jupiter, Uranus, Pluto!

Ele toate îşi unesc forţele în sens constructiv pentru a te propulsa pe tine în frunte, deoarece poţi reuşi tot ce-ţi pui în minte şi la care pui umărul foarte serios. Cel puţin în primele zile ale lunii, munceşti cu plăcere, cu pasiune, pui mult suflet, poate şi pentru că te ocupi de sarcini care conţin o oarecare tentă artistică, iar tu deţii resursele potrivite pentru a face totul cu talent. Dacă eşti pus în faţa unor decizii importante, a unor răspunsuri care vor deschide calea către alte niveluri ale muncii tale, lasă-le pentru a doua jumătate a lunii, când vei fi foarte inspirat, vei găsi soluţii concrete şi căile cele mai eficiente pentru a pune în practică ceea ce vrei să obţii. Ce iese din mâinile tale acum e de valoare, deci pune mâna pe unelte şi construieşte: lent, cu răbdare, cu încredere!

Poate fi o perioadă în care te gândeşti la decizii majore legate de bani, dar banii ori vin greu, deci sunt mai degrabă un vis foarte îndepărtat, ori ceea ce decizi acum îşi va arăta efectele în perspectivă. Poate construieşti o strategie pe termen lung cu banii, dar este totodată perioada în care ai putea alege o cale nouă în afaceri: o investiţie curajoasă, cumpărături mai scumpe, pe care nu ţi le permiţi decât arareori în viaţă, sau alte demersuri importante, mari consumatoare de bani. Este totuşi o perioadă bună în plan financiar, deoarece s-ar putea să se redreseze unele dezechilibre anterioare legate de bani: dacă ţi se cuveneau nişte bani, dacă ţi s-a promis mărire de salariu, dacă aşteptai un onorariu pentru o muncă prestată, dar toate acestea întârziau să apară, poate fi luna în care toate acestea pot reveni pe făgaşul normal. Ai avut tu ceva răbdare, dar a meritat! Ultima parte a lunii poate genera venituri suplimentare sau se aud veşti excelente despre un venit mai bun, dar probabil şi pentru muncă mai multă sau responsabilităţi mai mari.

FECIOARĂ

Uneori, a spune lucrurilor pe nume, a fi sincer şi realist, a vorbi despre părţile bune sau rele ale iubirii, e de bun augur, pentru că trebuie să vedeţi realitatea aşa cum e. Nu merită să rămâi captiv în iluzii, sau în suspiciuni, sau în întrebări fără răspuns, ca atare e un moment bun să-l iei pe cel drag în faţa ta şi să vorbiţi deschis despre voi, cu bune şi mai puţin bune puse pe tapet. E timpul adevărurilor, a erorilor recunoscute, a scoaterii la iveală a unor lucruri care v-au rănit demult, dar abia acum aveţi curajul să le discutaţi. Multe relaţii care ajunseseră într-o zonă ternă, marcată de rutină şi monotonie, pot cunoaşte acum o revenire lentă la normal, dar e nevoie de curaj: de a spune deschis ce gândiţi, să vă criticaţi sau chiar acuzaţi unul pe altul, dar nu pentru a tensiona relaţia, ci pentru a reechilibra balanţa!

Multe lucruri ţinute până acum ascunse sau cel puţin nerecunoscute ca nu cumva să vă răniţi unul pe altul, pot ieşi acum la lumină, dar ar fi bine să fiţi amândoi atât de înţelepţi încât, eventualele destăinuiri făcute să nu strice tot ce e bun între voi, ci să vă oblige să luaţi măsuri pentru a repara relaţia, pe unde scârţâie. Dacă discutaţi amândoi deschis şi cu curaj despre principii, morală, adevăr, legi scrise sau nescrise ale vieţii în doi, puteţi găsi soluţii de echilibrare a situaţiei. Luciditatea, realismul, curajul de a privi adevărul în faţă fac bine relaţiei, deci nu fugi de răspundere şi nici nu te teme să întrebi. Singurul aspect care poate strica atmosfera în cuplu e iluzia,deci fugi de vise imposibile cât mai departe!

Ai o mulţime de idei în minte, dar ar fi bine să le păstrezi deocamdată pentru tine. Pregăteşte terenul în cele mai mici detalii în discreţie absolută, şi când eşti sigur că momentul e potrivit să le faci publice, vei putea face un pas în faţă să vezi ce efecte au. Poate te bate gândul să schimbi jobul, dar ceva te reţine încă. Poate nu te mai mulţumeşte salariul la actualul loc de muncă şi ai început să te informezi din diverse surse încotro poţi să porneşti spre un eventual nou loc de muncă. Presimţi că ceva trebuie să se schimbe, să se întâmple şi ţi-e puţin frică de noutate, dar e bine să fii deschis spre schimbare, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot se va produce.

Undeva în prima decadă a lunii poţi primi un impuls nou, puternic, de a o lua de la capăt, dar ţi se cere ceva mai mult curaj decât de obicei şi momentan îţi lipseşte. Nu refuza ocazia, dacă se iveşte, ci informează-te, studiază, adună detalii, pentru că e un pas care merită făcut. Poate fi relansarea ta în carieră, poate fi găsirea adevăratului tău sens profesional, poate fi o provocare deloc uşoară pentru puterile tale, dar ambiţia ta e suficient de susţinută ca să faci totuşi marea mutare. Chiar dacă nu e o schimbare plăcută, calmă, ci una destul de severă sau cu un uşor iz dramatic, stresant, într-o zi îi vei vedea latura pozitivă şi te vei felicita singur că ai avut curajul!

Financiar, însă, luna e ceva mai bună, pentru că se mai relaxează un pic bugetul familiei, poate chiar se ivesc şi noi surse de venit. Aduni bani din mai multe direcţii sau lucrezi pe două fronturi, sau, pe lângă job, mai ai şi o activitate pe cont propriu ce poate genera ceva bani. Deşi nu e neapărat vorba de sume imense, tot e ceva, pentru că îţi inspiră o oarecare lejeritate, fără a ţine cu dinţii de orice ban. Totuşi, ai grijă la deciziile cu iz financiar în care ai putea beneficia de bani din alte surse decât cele cotidiene, de exemplu un împrumut, un credit, un leasing, o colaborare în care eşti atras, ca nu cumva să iei o decizie pripită, fără să-ţi cântăreşti bine resursele. Nu te lăsa convins de câştig, ci gândeşte-te şi ce ai tu de făcut, de oferit, de investit pentru a ajunge la acei bani, pentru că s-ar putea să nu fii încă la nivelul adecvat pentru a face faţă cu brio. Dacă ai de luat decizii majore legate de bani şi vrei să le iei într-un moment prielnic, lasă-le pentru ultima decadă a lunii, când banii tăi sunt mult mai bine susţinuţi de astre.

BALANŢĂ

De ceva vreme, iubirea aduce ceva nou în peisaj, dar luna aceasta e posibil să treci şi la fapte. Pregăteai doar terenul, era ca o prelungă aşteptare a schimbării, şi ea se poate decide chiar acum. Relaţia cu partenerul de viaţă se poate aşeza de luna aceasta pe un alt teren, dar ţi se cere iniţiativă, curaj să o iei de la capăt, decizii îndrăzneţe prin care să aduci un suflu nou. Unele Balanţe pot fi în faţa eliberării dintr-o relaţie dezechilibrată care le ţinea captive. Alte Balanţe pot trece pe un nivel superior, mai animat, mai dinamic în relaţia de cuplu. Deci oricum ai privi lucrurile, eşti la linia de strat spre o perspectivă nouă în viaţa sentimentală, o probă de încercare, o aventură căreia nu prea i te poţi opune.

Deşi eşti pus în faţa acestor schimbări cam în fiecare an pe vremea aceasta, acum însă sună mult mai serios ce se petrece, deciziile tale sunt mult mai profunde, trebuie cântărite bine, tocmai de aceea nu ai voie să te joci, deoarece e mâna destinului aici. Poate întâlneşti jumătatea sorită, poate spui da unei cereri în căsătorie, sau faci alegeri capitale împreună cu partenerul, momente cu iz de unicat prin care vă scrieţi povestea pe ani de zile de acum înainte. Pot fi decizii dificile, apăsătoare, dar pe care trebuie să ţi le asumi, la urma urmei, chiar dacă sufletul tău se teme de multe ori de astfel de schimbări majore.

Dacă nu-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, sincer, clar, ai putea genera unele neînţelegeri la serviciu, unele confuzii sau suspiciuni la adresa ta, care pot crea o imagine greşită despre tine. Nu ascunde nimic, fii transparent şi spune ce gândeşti, fără să-ţi fie teamă de comentarii şi critici. Foloseşte-te de tot ce ai învăţat în trecut, căci e un moment bun să scoţi de la naftalină diplome adunate în sertar, cursuri făcute cândva, informaţii stocate în memorie, documente pe care nu le-ai mai scos demult la lumină, pentru că sigur deţii informaţia potrivită în situaţiile care generează furtuni la serviciu. Dacă participi la diverse activităţi în colaborare cu alţii şi joci un rol important în aceste proiecte – a se citi rol principal, de lider – succesul vine imediat, dar greu vei face faţă unei acţiuni în care eşti doar un pion pe tabla de şah.

Tu poţi străluci dacă tu eşti deschizătorul de drumuri, iniţiatorul, şeful, căpitanul de echipă, cel care ia marile hotărâri şi trasează direcţia, pentru că nu dai randamentul dorit ca simplu executant. Fii sigur că tot se vor trezi diverse persoane care nu gândesc ca tine, nu se ghidează după aceleaşi principii şi nici nu prea ştiu de fapt încotro s-o ia, dar în loc să-şi facă ordine în propriile idei, te atacă pe tine. Alţii vor încerca să-ţi critice visele, să-ţi taie aripile, să-ţi spună că e imposibil ce vrei să faci, că alegi după cai verzi pe pereţi. Nu te lăsa influenţat de asemenea comentarii cu continuă-ţi drumul ales. Tu ai criteriile tale după care îţi alegi calea!

Dacă aştepţi de undeva vreun răspuns cu privire la nişte bani pe care vrei să-i primeşti sau ţi se cuvin (moşteniri, despăgubiri, sume datorate de alţii, sponsorizări ş.a.) ai toate şansele să-l primeşti, mai ales în partea a doua a lunii, pentru că toate demersurile făcute deja de tine anterior pot da roade acum. Nu te aştepta însă la schimbări majore în venitul tău, ci poate doar la o animare a proiectelor generatoare de bani deja pornite, ca atare nu e momentul cel mai bun să porneşti ceva nou, ci doar să clădeşti mai departe ce ai fundamentat deja. Fii prudent cu banii, nu te aventura în cumpărături care-ţi fac cu ochiul, având impresia că ai neapărată nevoie de acele obiecte, mai ales dacă e vorba de cumpărături în rate. Ţi se pot face unele promisiuni legate de viitoare câştiguri sau avantaje, dar nu te bucura prea tare, încă: cere fapte şi documente scrise, nu vorbe în vânt!

SCORPION

Dacă ceri prea mult de la iubire, rişti să generezi decepţii, ca atare încearcă să-ţi păstrezi realismul în relaţia ta de suflet, rămâi ancorat în real! Nu cere de la cel drag ce nu poate oferi, nu aştepta să se poarte altfel decât este el croit, pentru că nici tu nu te poţi schimba, la o adică. Nu face promisiuni dacă ştii că nu le poţi respecta, ca atare caracteristica generală a iubirii, luna aceasta e: sinceritatea. Cu cât vezi lucrurile mai limpede, cu atât e mai bine în plan sentimental, ca atare luptă cu visul, cu iluzia, cu pretenţiile absurde unul de la celălalt. Intrarea lui Marte în Taur pe tine te ajută de minune în cuplu, pentru că te face să te implici mai activ, mai serios, mai concret pentru a face căsnicia să meargă sau să se aşeze pe un teren mai stabil.

Îţi asumi cu responsabilitate sarcini de om matur, acele obligaţii de comun acord acceptate pentru o relaţie armonioasă şi reuşită. Ce-i drept, se mai nasc uneori şi gelozii, şi dispute între voi, dar dacă veţi canaliza energia într-o direcţie constructivă, multe se pot remedia în cuplu, poate chiar în primele zile ale lunii. Doar finalul de lună mai poate deveni motiv, trecător, de supărare, pentru că ai tot felul de îndoieli cu privire la persoana iubită şi ai tendinţa de a-i arunca pe umeri vini care nu-i aparţin! Nu uita de luciditate, de realism, de adevăr, nu inventa scenarii false, intenţii rele care nu există, minciună care nu s-au spus!

Atmosfera este foarte agitată şi animată la serviciu, dar e pe placul tău. Poate fi momentul unor noi proiecte măreţe la locul de muncă, al unor sarcini care cer enorm de la tine, dar te entuziasmează! Poate închei noi colaborări sau contracte, cunoşti oameni care pot juca rol principal în planurile tale profesionale. Eşti în faţa unui nou început, dar încearcă să-ţi domoleşti pasiunea, energia, elanul, ca să nu se consume repede. Fii conştient că pot fi proiecte de lungă durată, care vor necesita o investiţie prelungită de resurse, şi dacă tu le investeşti pe toate în primele etape, ce-ţi rămâne pentru mai târziu?

Da, e bine să ai încredere maximă în tine, în forţele proprii, în valoarea ta, nu te îndoi nicio clipă că nu ai fi cel mai bun pentru această provocare, deci luptă pentru şansa ta de afirmare. Poate fi un rarisim moment de ascensiune, de promovare, de lansare, când faci paşi mari înainte în carieră. Se poate auzi la nivel înalt despre valoarea ta, fii mândru de tine, laudă-te, dacă alţii uită să te aprecieze sincer! Arată că tu eşti cel mai potrivit, cel mai bun, cel mai pregătit pentru funcţia, rolul sau direcţia pe care ţi le asumi acum cu bucurie, căci poate fi o lună de mare succes!

Veştile bune pot veni şi în plan financiar, pentru că o eventuală ascensiune profesională poate avea şi efecte asupra salariului. Ai putea începe acum un proiect îndrăzneţ care poate genera venituri mai bune, dar ţi se cere şi un dram de curaj, nu cade nimic din senin. Mai ales ultima parte a lunii poate fi şi cea mai norocoasă în privinţa banilor, când poţi afla veşti promiţătoare despre echilibrarea bugetului familiei, despre decizii înţelepte cu privire la banii tăi, despre eventuale investiţii, despre recuperarea unor bani care ţi se cuveneau dar tot întârziau să apară. Poate fi o lună de vârf şi în privinţa banilor, dar dacă vin mai mulţi, se şi duc mai mulţi, deci e şi vremea cheltuielilor, a risipei, a tentaţiilor. Noroc că Saturn în Săgetător te trage de mânecă la timp, ca să ţii sub control febra cumpărăturilor, mai ales a lucrurilor de care nu ai neapărată nevoie acum.

SĂGETĂTOR

Inima ta bate mult mai intens, luna aceasta, fiind una din acele luni în care te-ai putea îndrăgosti nebuneşte, dacă asta îţi doreşti. Dar chiar şi dacă nu-ţi doreşti se poate întâmpla minunea! Aglomeraţia de planete în zodii de foc îţi aprinde inima şi călcâiele deopotrivă, încât tu ai fi printre victimele perfecte să-ţi pierzi capul după cineva atractiv, arătos, cu personalitate. Cine ştie: poate e chiar persoana pe care ai căutat-o toată viaţa, deoarece întâlnirile acestei luni conţin şi o oarecare doză de unicat, în care se resimte şi amprenta destinului. O decizie luată acum, în strânsă legătură cu viaţa de cuplu, îţi poate schimba complet viaţa, pentru că eşti în faţa unui nou început. Altă relaţie, alt partener, alt nivel al relaţiei de iubire (să vă mutaţi împreună, să aveţi copii etc) sau decizia unei căsătorii rapide, sunt câteva din surprizele acestei luni.

Ai curajul să schimbi ceva în plan sentimental, în modul de a privi iubirea, în modul de a te implica în cuplu, poate chiar genul de om pe care îl cauţi să-ţi stea alături, pentru că noutatea poate avea efecte dintre cele mai interesante. Se simte un aer proaspăt în inima ta, se vede că priveşti diferit iubirea, şi că vrei mai mult, dar îţi dai seama totodată că Saturn în zodia ta cere şi de la tine mai mult. Nu trebuie doar să pretinzi sau să aştepţi minuni de la persoana iubită, ci să şi oferi mai mult, să investeşti mai profund. Asumă-ţi responsabilităţi mature în doi şi vei fi răsplătit! Viitorul tău, ca jumătate a unei perechi, se poate (re)scrie acum, cu scopul de a-ţi aduce echilibru, fericire, armonie în suflet.

Munceşti cu sârg şi cu plăcere la serviciu, pentru că se ivesc tot felul de provocări exact pe genul tău, care te ajută să-ţi pui în valoare creativitatea, talentul, hărnicia, plăcerea de a munci. Eşti printre puţinii care merg la serviciu cu drag, cu inima deschisă, şi se implică în orice activitate trup şi suflet, oferind un consum imens de energie. Ai ambiţii mari şi nu te laşi până nu duci la îndeplinire ceea ce faci, dar eşti conştient că eşti în mijlocul unor proiecte de durată, care mai au încă mult de parcurs până la roadele visate. Sigur că eşti motivat şi financiar să tragi atât de tare, dar e mai mult decât visul la un ban în plus: e dorinţa de a atinge acea satisfacţie profesională la care visai.

Nimeni nu te întrece când vine vorba de decizii majore, de concentrare, de atenţie la detalii, de spirit organizatoric, de simţ practic, deci nu ajunge doar să lucrezi cu capul, ci şi cu mâinile, căci poţi produce lucruri de valoare. Dacă eşti şi artist pe deasupra, e vorba de adevărate opere de artă de care poţi fi mândru şi care pot atrage admiraţia lumii. Fă mai mult decât faci în alte perioade ale anului, pentru că acum e momentul optim pentru a culege roade palpabile ale muncii tale, pentru a câştiga mai bine din munca ta, pentru a simţi bucuria muncii!

Concentrarea asupra muncii, ideile de afaceri, capacitatea de a face bani din propria ta muncă sunt câteva din resursele de succes pe care te poţi baza luna aceasta pentru un câştig mai bun. Ar fi ideal să ai o afacere, o îndeletnicire extra-profesională din care să iasă produse vandabile sau servicii de care au alţii nevoie, deci, dacă nu ai găsit încă acea idee ce-ţi poate asigura un venit în plus, caut-o acum cu mai multă atenţie, căci poţi fi inspirat în mod fericit. Sigur, banii tăi sunt mână-n mână cu efortul pe care îl depui pentru un venit mai bun, deci dacă tragi tare, ai! Oricum ai intrat într-o etapă (de vreo 2 ani) a vieţii tale în care vei munci enorm pentru banii tăi, dar ştii care e partea bună? Roadele vor fi excelente, pe măsura muncii depuse, chiar dacă ajungi mai lent şi mai greu la ele, dar merită efortul!

CAPRICORN

Bucură-te de prezenţa simultană a celor două planete care apropie sexele: şi Marte şi Venus, vor fi, pentru scurt timp, în acelaşi timp în zona dedicată iubirii pe harta ta, ceea ce măreşte şansele de a cunoaşte pe cineva nou, de a remedia problemele mai vechi din relaţia deja existentă, de a reaprinde iubirea în viaţa ta. E un moment favorabil, rarisim, nu ai parte de el decât din când în când, tocmai de aceea, dacă pui accent pe iubire, profită de luna aprilie pentru a ieşi în întâmpinarea fericirii. Invită pe cineva la o întâlnire romantică, socializează, fă declaraţii de dragoste, fă cadouri menite să cucerească inima celuilalt, fii generos, fii tandru şi afectuos, deci trebuie să recurgi la tot arsenalul seducţiei pentru că ai şansa de a cuceri şi a convinge mult mai uşor.

Gândeşte-te că nu ai mai avut această configuraţie astrală de prin primăvara lui 2013, deci, dacă ceva nu mai mergea în viaţa de cuplu, valorifică acum întâlnirea, chiar şi de la distanţă, a celor două planete care îţi pot oferi şanse sentimentale frumoase. Poţi lăsa o impresie foarte bună partenerului sau sexului opus, de om matur, responsabil, care ştie ce vrea, care e pregătit să-şi asume obligaţii pentru binele amândurora, care e gata să investească enorm în relaţie. Orice decizie luată acum, orice promisiune făcută sau iniţiativă propusă în faţa celui drag au cele mai mari şanse să prindă contur şi să vă propulseze pe amândoi pe un teren mult mai solid, mai stabil, în care fidelitatea, respectul reciproc, încrederea sunt la ele acasă. Nu vorbele contează acum, ci faptele, iar tu eşti cel mai convingător când e nevoie de dovezi palpabile în iubire. Tu şi faci ceea ce spui, nu doar promiţi!

Poate fi luna unei schimbări în plan profesional. Poate ţi se face o propunere interesantă asupra căreia merită să meditezi, dar nu te grăbi să dai răspunsul repede. Se pare că ai timp suficient de analiză, să cântăreşti atent toate aspectele acestei decizii, şi abia când vei fi sigur de alegerea ta, să o şi expui public. Adună informaţii, pentru că poate fi o lună cu multe ocazii bune de a afla noi şi noi detalii cu privire la acel scop nou născut. Mergi cu plăcere la serviciu şi multe din acţiunile începute de tine au rol major şi asupra celor din jur.

Totuşi, dacă e momentul unei decizii atât de importante, de care depinde redresarea unor probleme profesionale dezechilibrate cândva sau alegerea unui nou sens în carieră, încearcă să cântăreşti singur avantajele şi dezavantajele alegerii tale, ca nu cumva să fii indus în eroare de promisiuni deşarte sau de vise imposibile. Există în jurul tău oameni nesinceri sau care, decepţionaţi de propriile lor decizii din trecut, te influenţează şi pe tine, semănând în sufletul tău frică şi îndoială. Nu contează ce spun ei, ci ce doreşti tu, deci gândeşte cu capul tău!

Te bate gândul să faci unele investiţii masive în confortul tău domestic sau poate a venit vremea să cumperi o maşină nouă, sau să porneşti o afacere, deci oricum ai privi lucrurile, poate fi vorba de sume mari pe care le dai rareori în viaţă pentru asemenea scopuri. Dacă salariul îţi permite, nu vei sta pe gânduri, dar dacă nu stai pe cel mai stabil nivel din punct de vedere material, vei cântări îndelung asupra acestei decizii. Dacă şi ceilalţi membri ai familiei te încurajează, o vei face, pentru că îţi doreşti acel obiect scump la care visezi de multă vreme, dar ia-ţi timp suficient de analiză a situaţiei tale financiare. Nu te pripi, încearcă să şi negociezi condiţiile la o adică, şi, abia după ce eşti sigur că ai verificat situaţia pe toate feţele, să baţi palma. Probabil nu mai poţi amâna, dorinţa fiind prea mare, dar nu te arunca la primul preţ sau la prima ofertă!

VĂRSĂTOR

Te simţi bine în pielea ta, dar totodată creşte şi mai mult nevoia ta de libertate, încât, dacă partenerul nu prea îţi acceptă această plăcere a ta, s-ar putea să se mai ivească şi unele certuri. Pentru tine, a fi liber să faci ce vrei, când vrei, să spui ce vrei şi să gândeşti în voie e cel mai important lucru, ca atare, dacă persoana iubită nu-ţi respectă această condiţie, s-ar putea să nu prea înţeleagă comportamentul tău şi să te interpreteze greşit. Te poţi aştepta la unele atacuri ceva mai agresive din partea persoanei iubite care cere de la tine mai multă implicare, să fii cu adevărat parte dintr-un cuplu, or tu eşti un spirit liber, un fluture care are nevoie şi de spaţiul şi timpul său personal, pe care ţi le vei revendica de fiecare dată. Nu ar însemna că nu îl iubeşti pe cel de lângă tine, ci doar că iubeşti mai mult nevoia ta de libertate. Decât să ai discuţii inutile cu jumătatea ta despre asta, mai bine îi mai ascunzi câte ceva, nu în sens negativ, ci doar pentru a nu-l supăra prea mult cu dorinţa ta de libertatea.

Apelează la mici tertipuri pentru a-ţi redobândi dreptul la intimitate şi la spaţiu personal, dacă vezi că celălalt nu ţi le respectă. Pot exista câteva momente mai tensionate între voi când un cuvânt spus la primul impuls, o criză de personalitate, un acces de furie sau de egoism pot crea neînţelegeri în cuplu, tocmai de aceea fii tu cel care tace şi cedează! Totuşi, pentru relaţiile deja bine închegate, în care iubirea e la cote maxime, poate fi acum momentul unei discuţii clarificatoare, a unei decizii cu efecte majore, sau pentru cei care nu au făcut acest pas, poate fi luna în care se fac sau se acceptă cereri în căsătorie dintre cele mai aprinse, mai înflăcărate, mai meşteşugite. Poţi fi deci în faţa unei noi direcţii în plan sentimental!

Deşi eşti mult mai preocupat de treburile casnice decât de ceea ce se petrece la serviciu, îţi vei asuma sarcinile profesionale cu plăcere chiar. Eşti harnic, sârguincios, nimeni nu are ceva să-ţi reproşeze de vreme ce-ţi duci treburile la îndeplinire fără cusur, dar nu s-ar zice că e preocuparea ta principală din acest moment. Munca e o sarcină asumată cu maturitate şi seriozitate, dar fără a culege, deocamdată, cele mai răsunătoare roade.

Multă muncă, aşa s-ar traduce prima parte a lunii, ba chiar şi acasă vii preocupat tot de problemele lăsate nerezolvate la serviciu, dar la cât de concentrat eşti asupra muncii, e clar că vei duce la capăt cu brio tot ce ai început. Ultima parte a lunii poate aduce acele rezultate pentru care ai tras atât de serios şi eşti foarte mândru de tine, cu atât mai mult că roadele se traduc şi… prin bani!

Da, deci te poţi aştepta şi la bani după tot acest efort depus, dar fii prudent la marile planuri financiare, la marile cheltuieli la care visezi, poate nu e încă momentul să le dai startul, ci trebuie să mai aştepţi un pic până vine momentul cel mai prielnic pentru o investiţie financiară. Mai bine amâni acum orice decizie de natură financiară majoră – rate, credite, achiziţii costisitoare etc – pentru că nu deţii toate informaţiile legate de acest mare pas şi, mai devreme sau mai târziu, ai putea descoperi că nu ai gândit prea limpede. Eşti şi foarte influenţabil iar unii, mai versaţi în afaceri, te-ar putea aburi în aşa fel încât să promiţi bani deşi tu nici nu-i ai! Mai adună: bani, informaţie, încredere!

PEŞTI
Iubirea, viaţa de cuplu în general, cere din partea ta mai multă atenţie, să aşezi latura ta raţională înaintea oricăror sentimente. A fi raţional în iubire nu e un defect, ci e un avantaj, pentru că şi aşa treci printr-o perioadă ceva mai confuză a vieţii tale şi ai mare nevoie de certitudini, de garanţii, de lucruri cât se poate de clare, iar viaţa de cuplu poate fi unul din acele planuri despre care poţi spune că merge pe un teren mai clar. Doar temerile tale pot fi vinovate de eventualele probleme care mai apar, pentru că dacă vrei musai să sapi după motive de îndoială, de nesiguranţă, de supărare, chiar le vei găsi, ca atare nu exagera.

N-o căuta cu lumânarea, cum se spune! Dacă aşteptai de undeva un impuls nou în plan sentimental, dacă doreai un suflu proaspăt, primăvăratec în relaţia ta sentimentală, fii tu cel care vine cu propunerea, pentru că jumătatea ta o va accepta destul de uşor, deşi nu vei scăpa de analize detaliate nici de data aceasta. Poate fi momentul unei decizii curajoase prin care să dai alt curs iubirii, de exemplu alt partener, dacă cel vechi nu-ţi mai inspiră încredere, dar e tot înspre binele tău, pentru a face lumină în inima ta. Poate fi momentul unei iniţiative îndrăzneţe pentru o persoană ca tine, ce poate lua prin surprindere partenerul, dar pentru că el nu făcea nimic să schimbe macazul, trebuie să-ţi asumi tu acest risc. Cu calm cu răbdare, cu înţelepciune, cu discernământ, poţi trasa acum direcţii foarte solide pentru voi doi, dar încearcă să-ţi înăbuşi emoţiile, de orice natură ar fi ele. Acum se cere luciditate!

Munceşti cu pasiune, depui energie maximă în sarcinile de serviciu, mai ales că eşti în faţa unor sarcini noi, a unor proiecte noi şi ca tot ce-i la început, te entuziasmează la maximum. Pasiunea pe care o investeşti este sursa succesului, pentru că îţi place ceea ce faci, ai pretenţii mari de la tine şi de la roadele finale şi dai tot ce ai mai bun în tine. E motivant ceea ce se naşte acum sub ochii tăi iar ritmul foarte alert în care evoluează lucrurile te încântă. Se presupune că ai pregătit deja terenul înainte, ai analizat situaţia pe toate feţele, ai adunat informaţii şi resurse, ca acum să-i dai startul cu mult elan, pentru că da, e un moment excelent să porneşti într-o nouă aventură.

E promiţătoare şi speri mult de la ea, de aceea tragi tare după principiul: bate fierul cât e cald! Fii sigur că tot ce porneşti acum cu asemenea entuziasm se bazează pe o experienţă deja bine conturată, pe informaţii solide, pe lucruri care inspiră încredere şi stabilitate, ca atare nu trebuie să te temi absolut deloc de ceea ce vrei să începi. Curaj, ţinteşte sus, ridică ştacheta, educă-ţi răbdarea, concentrează-te şi apucă-te serios de treabă. Deţii toate resursele necesare unui succes durabil demn de toată lauda!

Şi banii sunt în strânsă legătură cu ceea ce vrei să porneşti acum cu mult elan, cele două planuri fiind interdependente: investeşti bani – munceşti – câştigi alţi bani, un circuit care sună profitabil, deci merită să-i dai startul acum. Te gândeşti la o afacere? La o investiţie? La nişte cumpărături mult timp amânate? Acum e momentul să deschizi portofelul ca să cheltuieşti, dar să şi primeşti! Dar banii nu vin din senin, ci doar ca urmare a unor iniţiative curajoase care evoluează foarte frumos!  (Sursa: acvaria.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *