Disney readuce celebrul serial de animaţie “DuckTales”

DuckTales

Disney XD, post digital american de televiziune prin cablu deţinut de Walt Disney Company, va readuce pe micile ecrane din 2017, într-o nouă ecranizare, faimosul serial de animaţie “DuckTales” (Povestirile răţoiului), a anunţat managerul general al Disney XD, Marc Buhaj.

Serialul va continua aventurile bunicului răţoi Scrooge McDuck, ale nepoţilor săi, Huey, Dewey şi Louie, şi ale celebrului Donald Duck, a transmis Disney XD într-un comunicat.

“DuckTales” deţine un loc special în cadrul serialelor de animaţie televizate produse de Disney. A fost inspirat din cărţile de benzi desenate ale legendarului Carl Barks, iar prin abilitatea sa de a povesti şi de a reda spectacolul artistic a stabilit un standard de durată pentru divertismentul de animaţie care menţine conectat atât copiii cât şi adulţii, a transmis Marc Buhaj într-un comunicat.

“Noua serie va aduce aceeaşi energie şi spirit aventurier pentru o nouă generaţie”, a adăugat Marc Buhaj. Primul serial de animaţie “DuckTales” a rulat pe micile ecrane în perioada 1987-1990. (Text: Agerpres, Foto: ksat.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *