Mp3

Bastian Schweinsteiger şi Ana Ivanovic s-au căsătorit la Veneţia

Ana Ivanovic

Fotbalistul german Bastian Schweinsteiger, semifinalist la EURO 2016 cu selecţionata ţării sale, şi jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovic, fostă numărul 1 mondial, s-au căsătorit în cursul zilei de marţi, 12 iulie, la Veneţia, informează presa sportivă internaţională.

Căsătoria urma să se desfăşoare iniţial la Belgrad, oraşul de origine al jucătoarei de tenis, la începutul lunii iunie, însă a fost amânată din cauza participării lui Schweinsteiger la EURO 2016.

Evenimentul a fost amânat până la finalul competiţiei din Franţa, schimbându-se totodată şi locaţia acestuia. Fericitul cuplu a sosit luni la Veneţia, cei doi fiind fotografiaţi ţinându-se de mână, la bordul lui “vaporetto”, pe unul dintre canalele oraşului-lagună, care a găzduit în urmă cu doi ani şi nunta dintre actorul american George Clooney şi iubita sa Amal Alamuddin.

Potrivit presei germane, aproximativ 120 de invitaţi vor fi prezenţi la Veneţia, printre aceştia urmând să se numere proaspătul câştigător al turneului de la Wimbledon, scoţianul Andy Murray, germanca Anglique Kerber, care a disputat la rândul ei finala feminină a turneului londonez, pierdută în faţa americancei Serena Williams, dar şi unii dintre coechipierii lui Schweinsteiger din naţionala germană, între care Tomas Muller şi Lukas Podolski.

Bastian Schweinsteiger (31 ani) şi Ana Ivanovic (28 ani) sunt împreună de aproximativ doi ani, după ce fotbalistul a pus capăt unei relaţii de lungă durată cu fosta sa prietenă, fotomodelul german Sarah Brandner. (Text: Agerpres, Foto: facebook.com/ Ana Ivanovic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *